Ο Ιταλός προπονητής, όπως άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος, δεν βλέπει τον εαυτό τουμ στον πάγκο της Ίντερ και τη νέα σεζόν, ειδικά μετά τη δραματική ήττα της ομάδας από την Σεβίλλη στον τελικό του Europa League.
Όπως αναφέρει μάλιστα, η Gazzetta dello Sport», την Τρίτη (25/08), η διοίκηση θα έχει ραντεβού με τον Αντόνιο Κόντε, ώστε να τον ενημερώσει για τη λύση της συνεργασίας τους, παρά το γεγονός ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Ίντερ.
Οι ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου, όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, φέρεται πως έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μαξ Αλέγκρι.
Επαφές με την Ίντερ, ετοιμάζεται να ανοίξουν ξανά οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, σχετικά με την υπόθεση της μεταγραφής του Λαουτάρο Μαρτίνες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
