Μια πολύ ενδιαφέρουσα αφήγηση της Μαρίας Τσουρή φιλοξενεί το AthleteStories.
Η τερματοφύλακας της ομάδας πόλο της ΑΕΚ μίλησε για την επιστροφή της στην ενεργό δράση, μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια, η οποία συνδυάστηκε με την ίδρυση του τμήματος και την πρώτη του -ιστορική- επιτυχία, την άνοδο στην 1η κατηγορία.
Μεταξύ άλλων, η -προερχόμενη από την κιτρινόμαυρη Χίο-Τσουρή εξηγεί με ποιον τυχαίο τρόπο εκπληρώθηκε η επιθυμία της να φορέσει το μαγιό της αγαπημένης της ομάδας, ενώ αναφέρεται και στην μεγάλη επάνοδο του συζύγου της, Παναγιώτη Βασιλόπουλου, ο οποίος πανηγύρισε την κατάκτηση του BCL και του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, το «μαγικό» 2018.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Χρόνια Πολλά
α) Μπραβο στην αεκτζου Μαρια Τσουρη που γυρισε και ηγειται μαζι με αλλες αθλητριες της ιδιας γενιας της εθνικης ομαδας! Η ΑΕΚ στο γυναικειο πολο εχει πολυ ισχυρο ροστερ ηδη και αν ερθουν δυο ξενες υψηλου επιπεδου θα ανεβει πολυ ο πηχυς ηδη απο την πρωτη σεζον!
β) Θυμαμαι οτι φετος εβλεπε στο γηπεδο αγωνα της ΑΕΚ στο μπασκετ με αντιπαλο τον Βασιλοπουλο και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην ερωτηση του δημοσιογραφου ποια ομαδα υποστηριζει απαντησε "φυσικα την ΑΕΚ"! Βεβαια κι ο Βασιλοπουλος αεκτζης ειναι!
Τέτοιες συνεντεύξεις τιμούν τον αθλητισμό που έλκει αυτές τις προσωπικότητες
Γεια σου Μαράκι πολύχρονοι κι εσύ κ ο Παναγιώτης με υγεία και οτι καλύτερο στην νέα σου αρχη! ΜΟΝΟ ΑΕΚ!