5 ΣΧΟΛΙΑ

Αυτός είναι ο Μάριο Μιτάι (VIDEO)

Δείτε σε βίντεο τον αριστερό μπακ που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπέγραψε Μάριο Μιτάι, αρχηγός της Κ-18 της Εθνικής Αλβανίας και προϊόν των ακαδημιών της Ένωσης.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε το νεαρό μπακ σε δράση


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
panos_filadelfeiwths - 13/8/2020 03:29

Καλή πορεια να έχει το παιδί! Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολλά παιδιά από την Αλβανία να έχουν ταλέντο και να παίζουν σε μεγάλες ομάδες! Ο μιται από όσο έχω ακούσει έχει μεγάλο ταλέντο για τη θέση του. Μακάρι το παιδί να δουλέψει και να γίνει μεγάλη παικταρα! Μόνο δουλειά και όλα θα τα καταφέρεις μικρέ!

kalymno21 - 12/8/2020 23:14

Από το βίντεο που είδα μου άρεσε, πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά το παιδί το χει.... Πρέπει να ξεκινήσουμε να βγάζουμε κανένα λαχείο από της ακαδημίες μας, εύχομαι τα καλύτερα μου έκανε κλικ το παιδί μακάρι.....

AEKthesaloniki - 12/8/2020 22:10

Καλός παίκτης με μέλλον, ξέρει την θέση του καλά, διαβάζει το παιχνίδι, με καλές τοποθετήσεις, με καλή τεχνική και με ποδοσφαιρικό θράσος. Είναι πολύ καλό που κάνει τέτοια επαγγελματικά συμβόλαια η ομάδα και επενδύει για το μέλλον!!!

Crack_the_Sky21 - 12/8/2020 18:43

έτσι οπως τον βλέπω θα γινόταν ενα καλό εξάρι

aekbox - 12/8/2020 17:15

Το παιδί έχει κορμοστασιά ,κάποιο στυλ ,όμως θέλει αρκετή δουλειά . Οι σέντρες του δεν μπορούν να αξιολογηθούν μοιάζουν να θέλουν αρκετή βελτίωση ...τις πιό πολλές φορές δίνει την μπάλα πίσω και πλάγια με ένα φοβικό τρόπο και θέλει βελτίωση και στην ταχυδύναμη και στην ντρίπλα . Έχει δυνατότητες ,πρέπει όμως να δουλέψει πολύ .

ΕΠΟΜΕΝΟ