Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Μέσι δεν προπονήθηκε, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία

Ο Αργεντινός σταρ δεν έκανε προπόνηση αλλά στην Μπαρτσελόνα δεν ανησυχούν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ενόψει Μπάγερν άπαντες φοβήθηκαν, αλλά φαίνεται ότι ο Λιονέλ Μέσι είχε κάποια ενόχληση, η οποία όμως δεν πρόκειται να τον κρατήσει εκτός της μεγάλης μάχης της Πέμπτης.

Έκανε υπέροχη εμφάνιση στην πρόκριση επί της Νάπολι. Έβαλε γκολάρα, κέρδισε πέναλτι, οργάνωσε μαεστρικά την Μπαρτσελόνα. Μόνο που υπήρξε αρχικά μία ανησυχία αναφορικά με τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν προπονήθηκε την Κυριακή και αμέσως ήχησε σήμα κινδύνου στα ΜΜΕ της Ισπανίας.

Ο Μέσι δέχτηκε ένα μικρό χτύπημα από τον Κουλιμπαλί, αλλά όπως είπε και ο Κίκε Σετιέν: «Αισθάνθηκε κάποια μικρή ενόχληση, αλλά αυτό δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα». Με τη φορμαρισμένη Μπάγερν να περιμένει την ερχόμενη Πέμπτη για το πιο μεγάλο ραντεβού της φάσης των “8” του Champions League, κανείς δεν θα μπορούσε να διανοηθεί την απουσία του ηγέτη της ομάδας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ