Ξεκούραση τέλος για τους παίκτες του ΟΦΗ που από την Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 18.30 το απόγευμα θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση για να ξεκινήσει η προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν.
Τις επόμενες μέρες θα γίνονται προπονήσεις και αιματολογικές, εργομετρικές εξετάσεις. Γι’ αυτό τον λόγο από Τρίτη 11/8 μέχρι και Παρασκευή 14/8 οι προπονήσεις θα είναι κλειστές για όλους. Το Σαββατοκύριακο οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν.
Ο Βασίλης Παπαδάκης, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ήταν στο τιμ των προπονητών της ακαδημίας, θ αποτελεί τη νέα σεζόν μέλος του τεχνικού τιμ της πρώτης ομάδας, ως άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου, όπως και ο Περικλής Παπαπαναγής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!