Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιούσε σήμερα το διάγγελμα, ωστόσο αποφασίστηκε να το αναβάλει για την Τετάρτη, καθώς σήμερα θα γίνει η κοινή ενημέρωση για τον κοροναϊό από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιά.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μαγνητοσκοπήσει το μήνυμα αμέσως μετά την αυριανή τηλεδιάσκεψη που θα έχει με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας για τον κοροναϊό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
