Οι επιπλέον 13 άνθρωποι από το γάμο στην Αλεξανδρούπολη που βρέθηκαν θετικοί, είναι όλοι τους ασυμπτωματικοί, νεαρής ηλικίας και παραμένουν στα σπίτια τους. Έχουν έως τώρα εξεταστεί 100 άτομα. Και οι 22 είναι ασυμπτωματικοί, νεαρής ηλικίας και παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Τη Δευτέρα (03.08.2020) έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκαν 9 θετικά κρούσματα, μεταξύ των οποίων, ο γαμπρός, η νύφη, η κουμπάρα και ένα παιδί 1,5 ετών.
Στην Αλεξανδρούπολη, επιβεβαιώθηκε άλλο ένα κρούσμα Covid – 19, το 23ο, το οποίο δεν έχει σχέση με το γάμο. Πρόκειται για μοναχή σε μοναστήρι της περιοχής
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
