1 ΣΧΟΛΙΑ

Ξάνθη: Λουκέτο στις ακαδημίες

Αναστολή στην λειτουργία των ακαδημιών ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ξάνθη

Η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως δεν θα επαναλειτουργήσουν οι ακαδημίες του συλλόγου εξαιτίας του μεταβατικού καθεστώτος που επικρατεί στον σύλλογο της Θράκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων (προπονητών, ποδοσφαιριστών, γονέων) του Τμήματος Υποδομών και Ανάπτυξης αναφέρει τα παρακάτω:

Με βάση τις δηλώσεις του κ. Πανόπουλου σε σχέση με τις επικείμενες αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και τις αναφερόμενες καταληκτικές ημερομηνίες, αλλά και τις επικείμενες αποφάσεις της Ε.Π.Ο. σχετικά με τη διεξαγωγή των μπαράζ και τις ημερομηνίες τέλεσης των, η έναρξη λειτουργίας όλων των τμημάτων υποδομής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ό,τι αυτή συμπεριλαμβάνει (έναρξη αγωνιστικής προετοιμασίας, δοκιμές ποδοσφαιριστών, μεταγραφικές κινήσεις, κατάρτιση των ρόστερ …) δεν είναι δυνατή με τις προαναφερόμενές συνθήκες!!!

Η επανέναρξη λειτουργίας των Τμημάτων Υποδομής θα γίνει το ταχύτερο δυνατό και με τον αποτελεσματικότερο τρόπο μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, η ομαλότητα και η τάξη αποκατασταθούν και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν!».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
alex_vas - 4/8/2020 17:02

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ. ΤΟΣΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ