Δημοσίευμα της «Estadio Deportivo», ανέφερε πως ο Ματίας Αλμέιδα σκέφτεται από μόνος του το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Σεβίλλη. Μία είδηση η οποία διαψεύδεται, μετά απο νέο δημοσίευμα αυτή τη φορά του.
Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που έρχονται απο την Ισπανία ο Αλμέιδα φαίνεται πως δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να αποχωρήσει από τη Σεβίλλη. Δημοσιογράφος της «COPE» συνομίλησε μαζί του τηλεφωνικώς και ο Αλμέιδα του ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να παραμείνει στη Σεβίλλη για πολλά χρόνια ακόμη δηλώνοντας χαρούμενος και αφοσιωμένος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

