Την τεράστια απόσταση, που υπάρχει μεταξύ τους, επιβεβαίωσε η νέα πρόταση του ΠΑΟΚ στον Αντελίνο Βιεϊρίνια για ανανέωση συμβολαίου.
Η πρόταση που έχει αυτή την στιγμή ο Πορτογάλος μπακ είναι για συμβόλαιο 1+1 χρόνια, με 450.000 ευρώ πάγιες αποδοχές συν τα μπόνους, ενώ για να υπάρξει αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου θα πρέπει ο Βιεϊρίνια να παίξει στο 70% των αγώνων της σεζόν 2020-21.
Λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα playoffs του πρωταθλήματος, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν καταθέσει πρόταση για επέκταση του συμβολαίου για 1+1 χρόνια, με πάγιες αποδοχές κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ συν μπόνους στόχων και συμμετοχών. Το συμβόλαιο θα ανανεωνόταν αυτόματα με την συμπλήρωση 15 συμμετοχών την σεζόν 2020-21.
Η απάντηση του Βιεϊρίνια στην συγκεκριμένη πρόταση ήταν αρνητική, κάπου εκεί οι συζητήσεις σταμάτησαν και οι δύο πλευρές επέστρεψαν για να συζητήσουν τη μίνι επέκταση του συμβολαίου μέχρι το τέλος των playoffs κάτι που έγινε πράξη, έπειτα από ένα νέο κύκλο πολύωρων διαπραγματεύσεων.
Πλέον, αναμένεται η απάντηση του Βιεϊρίνια, αν και όλες οι ενδείξεις τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνουν ότι οι δυο πλευρές οδεύουν προς διαζύγιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

πηγες για τα πολλα ( σου δινανε μυριο τον ιουνη) και εχασες τα λιγα τζολε του βορα ..... σε πετανε σαν στημενη λεμονοκουπα, οτι ακριβως σου αξιζει για ολη τη γαυρικη συμπεριφορα σου
βλεπε χερι λαμια, πανηγυρισμοι σε πετσινα πεναλτι, συνεντευξη ντεμη, δηλωση ''θελουμε να μοιασουμε στον ολυμπιακο'', συμπεριφορα προς σιμοες το 18 που μπρος του ησουν ολο γλυκες και στην συνεντευξη τυπου του επιτεθηκες ενω δεν μπορουσε να απαντησει και αλλα πολλα
Θα είπε μολις άκουσε την προσφορά........τι να φτορε.
"Τιναφτο ρε? Πρόταση???" χαχχαχαχ
ρίχνει το μπατζετ ο παοκ απ ότι φαίνεται.. λογικό κιόλας..