Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Λεμπρόν αποκάλυψε τι του έλειψε περισσότερο στην καραντίνα

Ο ηγέτης των Λέικερς μίλησε για το πιο δύσκολο μέρος της καραντίνας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την περίοδο της καραντίνας, αυτό που έλειψε περισσότερο από όλα στον Λεμπρόν Τζέιμς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ήταν η μητέρα του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ενόψει της επανέναρξης στο Ορλάντο, ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς τόνισε: "Το μόνο που μου έλειψε πολύ μέσα στην καραντίνα ήταν η μητέρα μου".

Ο Λεμπρόν συνέχισε, λέγοντας πως "ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου, που πέρασα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να τη δω. Δεν κατάφερα να τη δω από το All Star Game κι έπειτα. Ήταν έντονο αυτό για μένα. Προφανώς, ξέρετε την ιστορία μου, είμαι μοναχοπαίδι που μεγάλωσε σε μονογονεϊκή οικογένεια. Η μητέρα μου ήταν 16 ετών, όταν με γέννησε".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ