Η ιερή πόλη της Ιερουσαλήμ δεν ήταν απλά φαβορί αλλά η σίγουρη διοργανώτρια του F8 του BCL όμως όπως είχαμε αποκαλύψει από τις 8 Ιουλίου η έξαρση του κοροναϊού στο Ισραήλ είχε βάλει σε κίνδυνο της διοργάνωση. Δυστυχώς για το Ισραήλ τα πράγματα χειροτέρεψαν. Ενώ η χώρα μέχρι τον Ιούνιο ήταν στα επίπεδα της Ελλάδας και είχε αντιμετωπίσει με επιτυχία την πανδημία μετά την χαλάρωση των μέτρων τα πράγματα ξέφυγαν. Πλέον τα νέα κρούσματα είναι πολύ πάνω από 1000 την ημέρα, οι νεκροί έχουν αυξηθεί και πολλά ξενοδοχεία στην Ιερουσαλήμ έχουν μετατραπεί σε αναρωτήρια ασθενών. Μάλιστα σήμερα Τρίτη κλείνουν πάλι εστιατόρια και καφέ που θα δουλεύουν μόνο delivery. Γίνεται κατανοητό λοιπόν ότι πλέον η διοργάνωση του F8 είναι απίθανο να διοργανωθεί στην Ιερουσαλήμ και η FIBA σύντομα θα ψάξει και επίσημα λύση για να διοργανωθεί η τελική φάση της διοργάνωσης που ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου με όλες τις ομάδες των προημιτελικών. Η Αθήνα όπως είχαμε αναφέρει και στις 8 Ιουλίου είναι η πόλη που μαζί με την Πράγα φαίνεται να μπορούν να διοργανώσουν το F8 από τις έδρες όλων των ομάδων που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση αφού παρότι υπάρχουν τρεις ισπανικές ομάδες ούτε η Ισπανία είναι σε τόσο καλό επίπεδο όσο η Ελλάδα και η Τσεχία.
Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν του aek365 η ΑΕΚ όχι μόνο μπορεί αλλά είναι και έτοιμη να διοργανώσει το F8! Από τις αρχές Ιουλίου η διοίκηση της ΑΕΚ και κυρίως ο Μάκης Αγγελόπουλος έχοντας αναλύσει την κατάσταση στο Ισραήλ προετοιμάζεται για την στιγμή που η διοργανώτρια θα αναζητήσει την πόλη που θα πάρει την θέση της Ιερουσαλήμ. Και είναι έτοιμος να καταθέσει πλήρες πλάνο μαζί με σχέδιο ασφαλείας για την διεξαγωγή του F8 και μάλιστα με κόσμος στις εξέδρες. Το γήπεδο που θα προταθεί θα είναι το ΟΑΚΑ κυρίως λόγω χωρητικότητας αφού βάσει του σχεδίου το F8 θα γίνει με το 50% της χωρητικότητας. Το όλο πλάνο που περιλαμβάνει διαμονή, μετακινήσεις ομάδων, διαιτητών, παραγόντων και φιλάθλων δεν έχει συζητηθεί μόνο εντός της ΑΕΚ αλλά και με τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη και συγκεκριμένα η ΑΕΚ έχει έρθει σε συνενόηση με τέσσερα υπουργεία. Το σχέδιο του F8 έχει προκύψει από αυτές τις επαφές και έχει λύσεις για όλα τα θέματα ασφαλείας της υγείας όλων. Σίγουρα εκτός από την ΑΕΚ κερδισμένη θα βγει και η χώρα μας που θα είναι η πρωτη μετά το ξέσπασμα της Πανδημίας που θα έχει καταφέρει να διοργανώσει διεθνή διοργάνωση και μάλιστα με 8 ομάδες και παρουσία κόσμου. Η ΑΕΚ είναι έτοιμη και περιμένει λοιπόν. Και οι πιθανότητες να ζήσουμε μέρες Μαϊου του 18 είναι πάρα πολλές.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μπράβο !!!
Ακομα μια φορα η ΑΕΚ κοντρα στην τοξικοτητα προαγει το καλο του ελληνικου αθλητισμου! Ειδικα στο μπασκετ αλλοι επιλεγουν να αγωνιζονται στην Α2 γιατι ειναι κακη η διαιτησια και αλλοι παιρνουν πρωταθλημα στα χαρτια αφου αρνουνται να αγωνιστουν σε πλει οφ με οποιοδηποτε φορματ. Η ΑΕΚ θελει να διεκδικησει ακομα ενα ευρωπαικο στεμμα και να δειξει με ποιο τροπο μπορει να διοργανωθουν ξανα αγωνες με κοσμο στις κερκιδες αλλα με αποστασεις μεταξυ των θεατων ωστε να υπαρχει ασφαλεια.
Και γιατι να μην το κανουμε στο νεο μας γηπεδο, οταν με το καλο θα εχει λήξει η πανδημία, να είμαστε και σίγουροι να αγκαλιαστουμε με την ησυχια μας οταν θα το σηκώνουμε? Το βλέπω λίγο επικύνδυνο όλο αυτό, με μεγάλο ρίσκο που δεν αξίζει κατά την γνώμη μου. Και του χρόνου μια χαρά θα είναι, γιατί αυτή η πρεμούρα?
Μακάρι αλλά ας πάμε να δούμε την ομάδα μέχρι στιγμής
της(μένει για 3ος φαντάζομαι)
1 Ζήσης,Γκίκας,Μωραί
2 Κιθ, ξένος κομπο γκαρντ, Τολιο
3 Ξένος (Ματσιουλις αν μεινει που παιζει και 4), Γιανκοβιτς, Ρογκο
4 Σακοτα,Λινος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
4-5 ξενος
5 Μορειρα,Σλοτερ
+ Αγραβάνης, Μαυρο ή Κακλαμανακης
Κάπως έτσι το βλέπω το ρόστερ, θα ήθελα στο 2 να κινηθούμε για Παππά και επίσης για ξένο Οκαριο Γουαιτ ( διακαης ποθος) αν δεν ανανεωσει ο Ματσιουλις.
Κακλαμανάκης έφυγε, Τολιό μάλλον φεύγει και οι υπόλοιποι που γράφεις είναι είτε συνταξιούχοι ή μέτριοι. Μόνη ακτίδα ελπίδας η τριάδα Ρόγκα, Μωραϊτη, Αγραβάνη. Οι αντίπαλοι μας ενισχύονται σημαντικά και εμείς, ο πρόεδρος δλδ, (που πονάει και στηρίζει περισσότερο την ομάδα) σκορπάει τα λεφτά του στο έργο που τελικά θα μας καταστρέψει. Και αυτό γιατί καμιά 20αριά εδώ μέσα υποσχόσαστε πως όχι μόνο θα πηγαίνετε γήπεδο αλλά πως θα μαζευτεί και χιλιάδες κόσμος!
όσον αφορά την ενίσχυση των αντιπάλων αν εξαιρέσεις τον Σλουκα πως την αξιολογείς τόσο σημαντική? Κάποιους όπως ο ι , Λαρετζάκης , Κασελάκης , Μποχωρίδης, Κόνιαρης μέχρι πέρσι οι απαταιώνιοι μας τους παρουσιάζαν σαν παικτάκια επίπεδου ΑΕΚ (τα ίδια έλεγαν και σαν τον Σαντ-ρος) , ο Ελις ε΄παιζε στον Προμηθεά , ο Τζένκινς είχε φτάσει κοντά στην ΑΕΚ πέρσι αλλά προτίμησε Ερυθρ. Αστέρα λόγω Ευρωλίγκας, ο Νέντοβιτς ζήτημα είναι αν θα βγάλει την χρονιά και οι σέντερ που πήραν και οι δύο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι μέτριοι παίκτες με μεγάλο ρ΄σικο. Η ειρωνεία είναι ότι μ'εχρι πέρσι όλοι αυτοί ήταν 'ανετα στόχοι για μας... Αυτό δείχνει ότι και οι βασικοί μας αντίπαλοι τουλάχιστον σε επίπεδο ρόστερ /μπάτζετ δεν είναι και τ΄σο μακριά. Υπερέχουν σαφως σε θέματα οργάνωσης, εμπειρίας, παρασκηνίου και φυσικά εσόδων λόγω Ευρωλίγκας
Αφήνουμε τον γαύρο που και δεν παίζει σε ίδιες διοργανώσεις και μόνο με τον Σλούκα είναι πολύ καλύτερος.
ΠΑΟ: Νέντοβιτς (υγιής), Σαντ-Ρος που ήταν όλη η ΑΕΚ πέρυσι, Φόστερ που λένε πως είναι παικταράς, Όγκουστ που αν ερχόταν σε μας θα στηνόσαστε 3 ώρες στα αεροδρόμια, κράτησε 3 πολύ καλούς (πολύ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλύτερους από τους δικούς μας) Έλληνες και αν πάρει κανά Λαπροβίτολα καληνύχτα.
Περιστέρι ενισχυμένο με έμπειρους Μαυροκεφαλίδη, Αθηναίου (ερωτηματικό όντως) κράτησε κομβικούς παίκτες όπως Βασιλόπουλο, Σκορδίλη, Σαλόυστρο, Γκρέϋ πήρε και τον παικταρά τον Πετεγουέϊ.
Ο Προμηθέας με πολλές αλλαγές φέτος, δεν ξέρουμε πως θα δουλέψει αυτό, αλλά ο Χρισοδούλου είναι πολύ καλή μεταγραφή.
Όσο για τις ξένες αντιπάλους μας αρκεί μια ματιά στα μπασκετοσάϊτ γεμάτα με άρθρα για το πως ενισχύονται οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στο BCL.
Σορρυ αλλα γραφεις οτι να ναι.Λες οτι οι αντιπαλοι ειναι σημαντικα ενισχυμενοι και οταν σου λεει ο ανθρωπος απο πανω οτι δεν ισχυει του απανατας οτι ειναι καλυτερος απο εμας.Οτι εχει καλυτερους παικτες και διπλασιο μπατζετ το ξερουμε,δεν ειναι καινουργιο.Εσυ ομως ειπες ενισχυθηκε σημαντικα.
ς (δηλαδη τους πρωτους παικτες σε ποντους,ασιστ και χρονο συμμετοχης) και με μια διοικιση καινουργια και χωρις εμπειρια.
Με 5.000.000 πτωση του μπατζετ,με προπονητη τον Βοβορα στη θεση του Πιτινο,χωρις Καλαθη(που ηταν οτι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ηταν σε εμας ο Σαντ Ρος και ακομα πιο σημαντικος γι αυτους) Φριντειτ,Τομας,Ραι
Για το Περιτερι και τον παικταρα τον Χριστοδουλου δε χρειαζεται να πω κατι.
Τωρα στα δικα μας,δε δου αρεσουν τα Λιοσια,δε σου αρεσουν ο Λανγκφορντ και ο Σλοτερ,ο Ζησης ειναι παλαιμαχος,ο κοουτς οπως μας εχεις πει σε αλλο αρθρο ειναι εμμονικος και επικυνδινος.......
Επισης καταλαβαινω οτι η προταση σου ειναι να κρατησουμε μονο οσους ειναι κατω απο 20 χρονων αφου η χρονια ειναι χαμενη γιατι ο βαζελος πηρε τον Φοστερ που λενε οτι ειναι παικταρας και ο Προμηθεας τον Χριστοδουλου....
Δε περιγραφω αλλο...
Καλύτερα μην περιγράφεις άλλο γιατί είσαι φανερά άσχετος με το άθλημα και την λογική. Πάμε πάλι:
βάνη.
- Ο Χριστοδούλου μπροστά στον Κατσίβελη που προσπαθούμε να πάρουμε εμείς αντίστοιχα, ναι είναι παικταράς.
- Κάθε μέρα διαβάζουμε για δυνατές μεταγραφές αντιπάλων στο BCL κάτι που κάνει την διοργάνωση πολύ ισχυρή με καμιά 10αριά ομάδες καλύτερες από εμάς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
- Ο βάζελος (με τον Λαπροβίτολα) είναι πιο καλή και σοβαρή ομάδα από πέρυσι και ο Βόβορας πολύ ικανός
- Το έργο του γηπέδου θα αποτύχει γιατί ο απαιτούμενος κόσμος δεν θα πηγαίνει
- Εξηγήστε μου τι ωφελεί κάθε χρόνο να λέμε "θα πάρουμε πρωτάθλημα", "τους έχουμε" κλπ και μετά να τρώμε τριαντάρες;
- Για τον άλλο φίλο, είπα θα "πηγαίνατε" στο αεροδρόμιο όχι θα "πηγαίναμε"
- Για τρίτο φίλο και κυρ Ηλία είδαμε τι πάθαμε πέρυσι με τις Ράστες και τις Βέχτες με τα χετζ άουτ του μπαρμπαλιά Σλότερ και τις τρύπες στην ρακέτα
- Υπάρχει ακόμα και έτσι ενδεχόμενο υπέρβασης (με δεδομένο κέρδος) από την εκτενή χρησιμοποίηση Ρόγκα-Μωραϊτη-Αγρα
Φίλε είπαμε μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Ο Φόρστερ είχε χειρότερα στατιστικά πέρυσι από Λαγκφορντ.Ο Νεντοβιτς έχει παίξει καμία 20αρια παιχνίδια σε 2 χρονια.Για τον Ογκαστ ότι θα πηγεναμε αεροδρομιο, άστο απλά ασχολίαστο.Απο τον Παναθηναϊκό έφυγε ο καλύτερος παικτης τους,έφυγε ο καλύτερος ξένος του ( Τομας ) και πάνε σε προπονητή που θα είναι πρώτη φορά πρώτος προπονητής.Δεν λέω πως είμαστε καλύτεροι,αλλά εσυ πας να τους κάνεις Λέικερς...
Τους απαταιώνιους ακόμα δεν μπορούμε να τους χτυπήσουμε πλήρως , θέλει χρόνο και αυτό αντικειμενικά το ξέρουμε ωστόσο μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Για Περιστέρι -Προμηθέα οκ σίγουρα είναι δύο καλές ομάδες αλλά προσωπικά τα ρόστερ τους δεν μου δημιουργούν κάποιο ιδιαίτερο φόβο. Εμείς έχουμε ένα κορμό . ήδη αποκτήθηκε ο Μορέιρα που τουλάχιστον με όσα έχουμε δει απο αυτόν θα βοηθήσει αρκετα στο ριμπαουντ και στο ματσάρισμα των ψηλών που πονάμε και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αναμένουμε τις λοιπες προσθήκες για να κρίνουμε. Πάντως αν οι Ζήσης, Λάνγκφορντ , Σλότερ παίξουν και φέτος όπως πέρσι η ηλικία τους δεν θα παίξει κα΄ποιο ρόλο.
Ο Μορεϊρά είναι χρήσιμη μεταγραφή, ο Ζήσης εκτός του τελικού έπαιζε καλά για τους άλλους δύο διαφωνώ κάθετα. Ο ένας πάγωνε όλη την επίθεση και στον τελικό δεν βοήθησε τόσο. Ο άλλος σε πολλές περιπτώσεις ακόμα με μικρότερες ομάδες στο BCL δημιουργούσε μεγάλα προβλήματα στην ρακέτα μας λόγω βραδύτητας.
Φίλε πόσο χειρότερα από τα 1000 διαρκείας του ΟΑΚΑ θα είναι στα Λιόσια? Η απόφαση αυτή πάρθηκε καθαρά για να αυξήσει η ομάδα τα έσοδα της, σε ένα χρεωκοπημένο άθλημα, και σε δέυτερο στάδιο το μπάτζετ της. Ηδη υπάρχει διαπραγμάτευση με στοιχηματική για την ονοματοδοσία του γηπέδου κοντά στο μύριο και αναμένονται ανάλογες κινήσεις για τους εμπορικούς χώρους που θα γίνουν. Όσον αφορα το ρόστερ , τα ίδια λέγατε και αφορίζατε κα΄ποιοι ειδικά στην αρχή της χρονιάς και μέχρι την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διακοπή είχαμε πάρει κύπελλο και ήμασταν μέσα στους στόχους. Υπομονή , στήριξη και υγιής κριτική χρειάζεται πάντα και όχι μηδενισμός.
Ποτέ δεν μηδενίζω. Πάντα θέτω τα πράγματα όπως είναι. Και λέω το εξής απλό: Φέτος δεν φαίνεται να πάμε για κάτι. Ο βάζελος είναι πάλι άπιαστος, οι ομάδες στο BCL είναι καλύτερες και ενισχύονται καθημερινά, ίσως με τύχη κάτι στο κύπελλο πάλι. Το ρόστερ που φαίνεται (φαίνεται επαναλαμβάνω) πως θα έχουμε λόγω της επένδυσης θα είναι το μετριότερο των τελευταίων ετών. Οι ρεαλιστικές προβλέψεις λοιπόν δεν μας δίνουν ελπίδες ούτε για τελικό στην Ελλάδα αλλά ούτε και για οκτάδα στο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ BCL.
Εκτός εαν Ρόγκα κυρίως και Μωραϊτης-Αγραβάνης πάρουν τον χρόνο που πρέπει (χωρίς άγχος λόγω της έλλειψης στόχων) και βγει κάτι πολύ καλό. Οπωσδήποτε πάντως σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει ένα κέρδος. Αλλιώς ας ετοιμαστούμε για 30άρες πάλι. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Όπως φαίνεται πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ με τα σημερινά δεδομένα.
Στο έργο που τελικά θα μας καταστρέψει... Η οικογένεια Γιαννακόπουλου εντέλει αποχώρησε από την ομάδα του ΠΑΟ μετά από 30 χρόνια, έχοντας ξοδέψει γύρω στα 500Μ ευρώ και έχοντας αφήσει ακόμα την ομάδα τους τσιγγάνα. Να παίζει σε ένα ΟΑΚΑ. Όταν καταλάβεις ότι τις ομάδες τις κάνουν οι εγκαταστάσεις τους και οι υποδομές τους έλα να το ξανασυζητήσουμε.
Σωστά όλα αυτά αλλά στην δικιά μας περίπτωση δεν θα ισχύσουν. Η προσδοκία είναι αν είναι τουλάχιστον μισογεμάτο το γήπεδο (μιλάμε για την μετά covid εποχή) σε αγώνες με Κολοσσό, Ηρακλή, Σολέ, Νίμπουργκ κλπ. Δλδ περίπου πέντε χιλιάδες κόσμο σε τέτοια παιχνίδια! Πόσο πιθανό είναι αυτό εκεί που θα είναι το γήπεδο; Έτσι και αλλιώς δεν θα ήταν σίγουρο ακόμα και στην Νέα Φιλαδέλφεια να ήταν το γήπεδο, πόσο μάλλον τώρα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αυτό λοιπόν που θα γίνει, θα είναι μετά από 2 το πολύ χρόνια να απογοητευτεί ο πρόεδρος και να σηκωθεί να παρατήσει την ομάδα όπως θα έκανε ο κάθε λογικός επιχειρηματίας που έχει επενδύσει λεφτά και έχει μπει μέσα με τα μπούνια.
Γιατί δεν πας να σχολιάσεις για την ομάδα σου; Αφού φαίνεται ότι δεν είσαι ΑΕΚ. Σε έχει πονέσει ο Μάκης πολύ.
Με τα μυαλά του Παππά θα μπούμε σε περιπέτειες αν μπει πίσω από τον Λανγκφορντ. Ο Κακλαμανάκης νομίζω ήταν 1+1 και δεν ενεργοποιήθηκε το από εμάς. Εμένα δεν θα με χάλαγε αν πούμε ότι μένει ο Τσάλμερς να πάμε για δυνατούς ξένους σε 3-4 (τον Μασιούλις δεν τον βλέπω ζεστό)
ΤΕΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΕΟ
Εμπεριέχει πολύ ρίσκο αυτή η απόφαση.Καταρχας πως θα ξέρουμε πως όλοι και οι 10 χιλιάδες θα είναι υγιείς και δεν θα έχουν κορονοιο ;;; Το καταλαβαίνω,
ρ και να μάθουμε το τι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μελλει γενεσθαι με τον Ματσιουλις.Μετα θα έχουμε χρόνο για να αποκτήσουμε ένα κόμπο δυάρι και ένα 4-5αρι.
ότι σε περίπτωση που στεφθεί αυτή η επιχείρηση με επιτυχία,η οποία θα είναι η πρώτη με κόσμο, θα αποτελέσουμε παράδειγμα προς μίμηση,όμως αν κάτι γίνει και αποτύχει θα έχει μεγάλες συνεπείς.Στα της ομάδας,ελπίζω αυτή την εβδομάδα να ανακοινωθούν οι:Λαγκφορντ,Σλοτε
Πολύ όμορφες ειδήσεις και πολύ ρομαντικά όλα αυτά. Θέλει όμως προσοχή πολύ. Όχι βιαστικές αποφάσεις όχι ρίσκα. Γιατί ναι μεν μία επιτυχημένη διοργάνωση εν μέσω πανδημίας θα ήταν ευχής έργον αλλά μια αποτυχημένη δεν γνωρίζουμε τι συνέπειες θα έχει!
Μην λέτε τέτοια πράγματα για κόσμο και μαζευτούν 10.000 από όλη την Ευρώπη να τριγυρνάνε μια βδομάδα στην Αθήνα. Περιπέτειες ψάχνετε? Καλά δεν είμαστε?
Μετά τις φιέστες του Πρωταθλήματος ,τα πανηγύρια ,τη γενική χαλάρωση ..και επίσημα 4-6 μέρες συνωστισμού στην Αθήνα με 6.000-10.000 κόσμο καθημερινά ..