Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Παουλίνιο: Δώσαμε τα πάντα, τώρα κοιτάμε Καραϊσκάκη και Τελικό

Όσα είπε ο Πορτογάλος για το 0-0 με τον ΠΑΟΚ και τις δύο επόμενες μάχες

Στην προσπάθεια που έκανε αυτός και οι συμπαίκτες του για να φτάσουν στη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Παουλίνιο με δηλώσεις του στη NOVA.

Αναλυτικά μίλησε:

Για την εικόνα του ματς: “Θέλαμε να κερδίσουμε, όπως σε όλα τα παιχνίδια. Δώσαμε τα πάντα, δεν τα καταφέραμε, δεν είμαστε ευχαριστημένοι.

Κάναμε μια καλή πορεία στα πλέι-οφ, είχαμε μόνο μια ήττα, αυτό που απομένει είναι δύο τελικοί. Πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό”.

Για το πρόβλημα δημιουργίας: “Στο πρώτο μέρος δεν μπήκαμε τόσο καλά. Στην επανάληψη απέδωσε καλύτερα, φτάσαμε στο τέρμα, δημιουργήσαμε αλλά έτσι όπως πήγε το ματς το αποτέλεσμα είναι δίκαιο”.

Για το επεισόδιο με Βαρέλα: “Όλα καλά με τον Βαρέλα, συμβαίνουν αυτά μέσα στο παιχνίδι”.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ