2 ΣΧΟΛΙΑ

Κούγιας: Ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί και κινδυνεύει να χάσει βαθμούς από το επόμενο Πρωτάθλημα

Σίγουρος για την τιμωρία του ΠΑΟΚ ο γνωστός ποινικολόγος που τόνισε όμως ότι ίσως τελικά οι βαθμοί του αφαιρεθούν από την επόμενη σεζόν

 

O Αλέξης Κούγιας ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Σούπερ Μπάλα Live» στο Mega το βράδυ της Κυριακής και εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί από την Επιτροπή Εφέσεων. Σχολιάζοντας την απόφαση του CAS ο γνωστός ποινικολόγος προέβλεψε μάλιστα ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα τιμωρηθεί για τη νέα σεζόν. «Αποκλείω να μην υπάρξει τιμωρία. Τα στοιχεία για την πολυιδιοκτησία είναι συντριπτικά. Το συντομότερο που μπορεί να δικαστεί η υπόθεση είναι σε μια εβδομάδα και να βγει απόφαση σε 2-3 μέρες. Το θέμα εδώ είναι αν έχει δικαίωμα παρέμβασης της ΑΕΚ; Πόσες μέρες είναι η προθεσμία για να προσφύγει κάποιος στο CAS; Ο βάσιμος κίνδυνος είναι λοιπόν να χάσει ο ΠΑΟΚ τους βαθμούς στο επόμενο πρωτάθλημα», υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας.


Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!
(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
BYZANTIN - 15/7/2020 20:33

Στο Ελλαδιστάν όλα μπορούν να τουμπάρουν με πολιτική παρέμβαση. Ύστερα μας έφταιξαν οι δικτάτορες ...

aekbox - 13/7/2020 10:51

Nαι σαν την άλλη φορά που πήρε -3β από την εισβολή του πιστολέρο ... και μετά βγήκε πρωταθλητής ... με 200 παρατήματα που θα έχει από το νέο πρωτάθλημα και νόμιμα (αν μάλιστα γίνει και αναδιάρθρωση ) ...θα είναι μία τρύπα στο νερό αν φάει -7β .Το παν είναι η ΑΕΚ με κάθε τρόπο να διασφαλίσει τα συμφεροντά της και να φροντίσει να τιμωρηθεί από τώρα και να πάει αυυτή Τσ.Λιγκ . Έχει ή όχι έννομο συμφέρον στην υπόθεση και μάλιστα διακυβεύονται... Συνέχεια πολλά εκ.Ε .

ΕΠΟΜΕΝΟ