Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ένας 12χρονος συνελήφθη για ρατσιστική επίθεση στον Ζαχά!

Η αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντς ανακοίνωσε πως προέβη στην σύλληψη ενός 12χρονου αγοριού, ο οποίος έστειλε στον Βιλφρίντ Ζαχά μία σειρά από εμετικά ρατσιστικά μηνύματα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Απίστευτη είναι η εξέλιξη σε ότι αφορά την διαδικτυακή ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας Βιλφρίντ Ζαχά. Ο διεθνής επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού δέχτηκε το εξής μήνυμα: «Καλύτερα να μην σκοράρεις αύριο μαύρο μου@@ αλλιώς θα έρθω στο σπίτι σου ντυμένος σαν φάντασμα». 

Μάλιστα του έστειλαν και μια φωτογραφία ενός μαύρου άνδρα πάνω σε Kellogg's Corn flakes, αλλά και φωτογραφία της Κου-Κλουξ-Κλαν, μηνύματα τα οποία δημοσίευσε ο Ζαχά στα προσωπικά του social media, γράφοντας: «Ξύπνησα σήμερα με αυτό».

Η εξέλιξη είναι ακόμα πιο σοκαριστική, αφού η αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντς που κινητοποιήθηκε άμεσα, ανακοίνωσε επίσημα ότι βρήκε την άκρη του νήματος. Τα μηνύματα εστάλησαν από ένα 12χρονο από το Solihull, ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται!




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ