Καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι της Σκωτίας, είναι ο βασικός στόχος της Νταντί Γιουνάιτεντ, όπως τον μετέφερε στον Τύπο της πατρίδας του, ο προπονητής της αντιπάλου της ΑΕΚ, Πίτερ Χιούστον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός, τόνισε: «Ξέραμε πως δεν θα είχαμε εύκολη κλήρωση. Είμαι ικανοποιημένος που θα έχουμε τον πρώτο αγώνα στην έδρα μας, γιατί είναι κάτι που προτιμώ. Στην έδρα μας δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο και θέλουμε να πάμε στην Αθήνα έχοντας ένα σκορ για να υπερασπιστούμε. Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις και γνωρίζουμε καλά πως δεν θα είναι εύκολοι οι αγώνες. Ξέρουμε πως οι οπαδοί της ΑΕΚ θα θελήσουν να μας επηρεάσουν, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Η Χιμπέρνιαν κέρδισε πριν λίγα χρόνια την ΑΕΚ και δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην κάνουμε το ίδιο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα το απολαύσουμε».
Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι θα μιλήσει με τον τεχνικό της Ρέιντζερς, ώστε να ζητήσει κάποιες συμβουλές, με αφορμή το φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες στην Αυστραλία: «Ξέρω πως η ΑΕΚ αντιμετώπισε πρόσφατα τη Ρέιντζερς και θα τηλεφωνήσω στον Γουόλτερ Σμιθ για να τον ρωτήσω. Το παιχνίδι μεταξύ τους ήταν φιλικό και οι δύο ομάδες δεν ήταν έτοιμες, αλλά κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη. Θέλουμε να δούμε αν η ΑΕΚ έχει παιχνίδια μέχρι το πρώτο μας ματς για να τους μελετήσουμε», δήλωσε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΤΕΣΣΕΡΑ γκολ θα φας -YELLOW DINOSAURS CLUB since 230.000.000 B.C.-
χιουστον απ την χιμπερνιανς οντως ειχαμε χασει 3-2 στην παραταση αλλα προκρι8ηκαμε...δεν εχεις ελπιδα μικρε σκωτε
Houston, We've Got a Problem...
Τα μόνα φιλικά παιχνίδια που έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής είναι 2, με αντιπάλους ομάδες τις β' και γ΄ εθνικής Σκωτίας...Μάλλον είναι καφενείο, το οποίο όμως παίζει πολύ ξύλο και προσπαθεί με την "τρομοκρατία" να πάρει τα αποτελέσματα..
Καλύτερα να μην δείξουμε το αληθινό μας πρόσωπο με την Καλλιθέα σήμερα, να τους αποπροσανατολίσουμε...να παίξουμε με τα δεύτερα... Αλλά ούτως ή άλλως αυτοί το πιθανότερο να είναι λιμά και ξυλοκόποι. Όμως στην έδρα τους να είναι πολύ πιο ανεβασμένοι.