0 ΣΧΟΛΙΑ

Forbes: Η Κιμ Καρντάσιαν δεν είναι δισεκατομμυριούχος

Το περιοδικό εκτιμά ότι η περιουσία της πλησιάζει τα 900εκατ. δολάρια

Αφού πρώτο έβγαλε από τη λίστα του την Κάιλι Τζένερ τώρα το περιοδικό Forbes αναφέρει ότι και η Κιμ Καρντάσιαν υπερβάλλει και δεν είναι δισεκατομμυριούχος.

Πριν από λίγες ημέρες, ο σύζυγός της, Αμερικανός ράπερ, Κάνιε Γουέστ έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στη σύζυγό του επειδή έγινε «δισεκατομμυριούχος» όταν εκείνη ανακοίνωσε ότι πούλησε το 20% της εταιρείας της, KKWBeautycosmetics στον όμιλο Coty έναντι 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παρά τους ισχυρισμούς του ράπερ, το Forbes εκτιμά ότι η συμφωνία εξακολουθεί να διαμορφώνει τη συνολική αξία της περιουσίας της Κιμ Καρντάσιαν σε περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια.

Η επιχειρηματίας κατέχει τώρα ένα μερίδιο 72% της εταιρείας καλλυντικών, αλλά το Forbes ισχυρίζεται ότι το 8% που ανήκει στη μητέρα της Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ, την εμποδίζει να γίνει δισεκατομμυριούχος.

Τον Μάιο, το Forbes δημοσίευσε ότι η Κάιλι Τζένερ ότι έδειξε "φορολογικές δηλώσεις που πιθανότατα είναι πλαστές" σε μια προσπάθεια να πείσει ότι είναι δισεκατομμυριούχος. Οι δικηγόροι της Κάιλι Τζένερ απάντησαν απαιτώντας ανάκληση και κατακεραύνωσαν το περιοδικό για τα "εξοργιστικά ψέματα" του.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ