Το τέλος του Έβαλντ Λίνεν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ήταν προδιαγεγραμμένο από χθες μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι. Πλέον όμως πήρε και τυπικά φινάλε η συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» αφού πριν λίγη ώρα λύθηκε το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει.
Αμέσως μετά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε πως μέσα σε λίγε μέρες ο Ολυμπιακός θα έχει το νέο του προπονητή. Μέχρι τότε πάντως ανέλαβε το δίδυμο της... επιτυχίας, Μπάντοβιτς- Νινιάδης. «Λύσαμε τη συνεργασία μας με τον κύριο Λίνεν κοινή συναινέσει. Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό ήξερα πως θα αντιμετωπίσω δυσκολίες. Έχω μάθει στα δύσκολα. Προχωράμε πιο δυνατά από πριν. Ο στόχος είναι ένας, η κορυφή. Από εκεί και πέρα τα λόγια είναι φτώχεια, οι πράξεις μετράνε. Τις επόμενες ημέρες ο Ολυμπιακός θα έχει έναν πολύ καλό προπονητή».
Από την μεριά του ο Λίνεν πως παρά την σύντομη θητεία του ήταν μια θετική εμπειρία για εκείνον: «Ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Μια καινούρια ομάδα με καινούριους παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι να παίξουν στο Europa League. Υπήρχε μεγάλη πίεση σε μένα σαν προπονητή και πήραμε την απόφαση να λύσουμε τη συνεργασία μας για να μην υπάρχει τόση πίεση από τον κόσμο», δήλωσε εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ και πρόσθεσε: «Ήταν μία σύντομη, αλλά θετική εμπειρία για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο και ιδανικές συνθήκες για εργασία. Εύχομαι στην ομάδα και τον καινούριο ιδιοκτήτη περισσότερη τύχη από ό,τι είχαμε τις τελευταίες εβδομάδες».
Προς το παρόν... πρόστιμο
Όσον αφορά τον Ντιόγκο για τον οποίο υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την αποβολή του στο τέλος του αγώνα τελικά θα του επιβληθεί βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο που θα είναι το μεγαλύτερο που έχει κληθεί να πληρώσει παίχτης του Ολυμπιακού. Παράλληλα αναζητείται η κατάλληλη φόρμουλα ώστε να αποτελεσει και εκείνος παρελθόν από τον ΟΛυμπιακό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ευτυχως για σενα..περιεργακο,οι διαχειριστες δεν ηθελαν να επιτρεψουν καποια σχολια μου..οχι φυσικα επειδη ηταν χυδαια..απλα στο λεω για να μην νομιζεις οτι ετσι απαντω...ποιος ξερει..ισως αλλοι φορα μπορεσουμε κ γραψουμε κ οι 2 μας οσα θελουμε χωρις λογοκρισια..βλεπεις δεν κοψαν μονο εσενα..
Να περάσει ο επόμενος. -------------------------------------------------------------------------------- Αδέρφια, μη δίνεται πλέον σημασία στους γαύρους που μπαίνουν εδώ μέσα να μας κάνουν σαν την ομάδα τους. Και με τους γαύρους που φοράνε κίτρινα μπλουζάκια και τους έχω δει να βγαίνουν από το γήπεδο σκασμένοι επειδή νικήσαμε και δεν μπορούν να κράξουν παλιά τον Ντέμη και τώρα τον Ντούσαν έχω πάψει να ασχολούμαι. Τί προδότες και τρίχες κατσαρές, τα παιδάκια είναι γαύροι και το μόνο που έχουν στο μυαλό τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι το πώς θα διαλύουν κάθε φορά την ομάδα μόλις πάει να κάνει κάτι καλό. Μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας λοιπόν και υπολογίστε τους όσο υπολογίζετε κι αυτά που λένε οι γαύροι, κοινώς στα @@ σας. ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Οτι πιο ευχάριστο να βλέπω ακόμα και τώρα που η ομάδα δείχνει τόσο καλά στοιχεία να μιλάμε για προδότες και φτέχτες , όταν ειδικά αυτοί που κατηρούνται είναι και αυτοί που ανορθώνουν την ομάδα αυτήν την περίοδο. Και μετά ψάχνουμε να βρούμε φτέχτες ... ας κοιτάξουμε καλύτερα στον καθρεφτι πρώτα και ας σταματήσουμε αυτή τη διχόνοια.Μερικοί φίλοι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ δε ζούσαν καν την περίοδο της "προδοσίας" ... ας κοιτάξουμε και λίγο μπροστά και ας αφήσουμε πίσω τα παλιά.
1) ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ , 2) ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟ. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ,ΦΕΥΓΕΙ ΑΜΕΣΩΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. 3) ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ? ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠ ΑΥΤΗ ΠΕΡΥΣΙ. 4) ΕΣΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ 2005? ΤΙ? ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕΛΟΣ? ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ. 5) Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΤΟΤΕ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ) ΗΤΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΗΔΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΤΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΥΡΕΠΗ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ. ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΠΑΝΥΓΙΡΙΖΑΤΕ ΠΟΥ ΚΗΝΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ. 4) Ο ΤΙΓΡΗΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΤΟΝ ΚΟΖΩΝΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ? ΚΑΙ 5) ΔΙΧΑΖΕΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ. ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΧΕΙ? ΟΧΙ Ε? ΥΓ. ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕ ΚΟΨΟΥΝ ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.
@ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ αν με διαβαζεις συχνα αδερφε,νομιζω πως θα ξερεις πως δεν επιζητω τις αντιπαραθεσεις,δεν την ψαχνω δηλ.. ομως ειλικρινα σε ενα θεμα που ειναι τελειως διαφορετικο απο το θεμα που αναφερεις,δεν μπορω να μην εκφρασω την εκπληξη μου... για οσα ειπες,δεν σχολιαζω.σεβαστα ολα,μα ολα...ομως ενα με ενοχλει,γιατι δειχνει να πατρωναρει αυθαιρετα!! το οτι οσοι ονειρευονται περασμενα μεγαλεια,εχουν κανει την ΑΕΚΑΡΑ,ΑΕΚΑΚΙ.. επειδη αυτο δεν μπορω να το δεχτω οσα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιχειρηματα κι αν γραψεις,με ολο το σεβασμο,θα απαντησω με το ιδιο πνευμα που χρησιμοποιεις και νομιζω να αντιλαμβανονται ολοι το πνευμα αυτο,κ οτι φυσικα δεν το ξεκινησα εγω..παιζει ρολο πως να το κανουμε... ετσι λοιπον,θα διαπιστωσω πως τελικα μαζευτηκαμε πολλοι γνωστες εδω μεσα...οπως εσυ ξερεις ολαυτα,ετσι κι εγω ΞΕΡΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ-ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ''ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ''ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 2005 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η..ΑΕΚΑΡΑ(ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ) ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΡΑ,ΕΝΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΕΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.. ΙΣΩΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΑΠΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ Κ ΤΟΥ ΚΟΑΣΜΟΥ.... ξερεις πολυ καλα οτι δεν εχω προβλημα να δεχτω τη δικη σου απαντηση,οποια κ να ειναι με αντιστοιχο σεβασμο,αρκει μονο να ειναι επι του συγκεκριμενου θεματος που αναφερω.διοτι αν κατα τη δικη σου γνωμη,αυτος ο προπονητης στερησε απτην ΑΕΚΑΡΑ πολλους τιτλους με οσα εκανε η δεν εκανε,κατα τη δικη μου κ οι αντι-οπαδοι του στερησαν απτην ΑΕΚΑΡΑ ενα σπιτι που θα εξασφαλιζε πολλα περισσοτερα απο τους τιτλους αυτους... ας ζυγισει ο καθενας λοιπον με τη δικη του παλαντζα τα εγκληματα και τις συγνωμμες παραλληλα...
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ, ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ , ΑΕΚΑΚΙ. ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΑΞ.
@nikos37I να διαφωνησω συνονοματε μου?αποκλειεται.. απλα εκει κατω,το φαινομενο ειναι ομολογουμενως ανευ προηγουμενου..οταν καποια στιγμη,οι μελλοντικοι ιστορικοι αποφασισουν να σχοληθουν με ολαυτα,ειλικρινα στο θεμα τους θαφιερωσουν ολοκληρο ξεχωριστο κεφαλαιο!!! ειναι πια αντικειμενο ειδικης ψυχολογικης ερευνας!!και βεβαια τοχουμε ξαναδει το εργακι,παντου,ακομη κ σε μας,αλλα με αυτους καθε φορα εκπλησσομαι κ παραπανω..ειναι απιστευτο αυτο που λαμβανει χωρα στην ομαδα του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαβολου...
νικολα αυτο το εγκλημα κανουν ολες οι ελληνικες ομαδες γιατι οι παραγοντες ειναι ασχετοι απο το αντικειμενο γιατι ακουνε κατι κουταβακια δημοσιογραφους(ο θεος να του κανει) και περνουν αποφασεις χωρις να μπορουν να κρινουν θυμισου τι λενε και οι δικοι μας για τον μπαγιεβιτς. πιστευω οτι ο λινεν ειναι καλος προπονητης και θα τους συμαζευε τους γαυρους τελος παντον λεφτα για ξεπλυμα εχει πολλα ο χοντρος ας παρει τον αλεφαντο ενας βορειοελλαδιτης μικρασιατης αεκτζης
ειλικρινα λυπαμαι που ακομη ενας προπονητης-ανεξαρτητα αν αρεσει σε ολους η οχι,με τα καλα του κ τα κακα του-θυσιαστηκε σαν ιφιγενεια εν αυλιδι,στο βωμο του κοκκαλισταν,που στην ουσια ερχεται τωρα να συνεχισει ο νεος..χρηματοδοτης της ντορας.... ειναι κριμα για ανθρωπους σαν αυτον,επαγγελματιες που δεν κοροιδευουν,να τυγχανουν τετοιας συμπεριφορας... κυριε λινεν,με ολο το σεβασμο,δεν ξερατε...δεν ρωταγατε????