SERIE A’-29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΖΕΝΟΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-3
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις
Η Γιουβέντους ξύπνησε στην επανάληψη, κέρδισε με 3-1 στην έδρα της Τζένοα και καλπάζει προς τον τίτλο.
Στο 12ο λεπτό ο Περίν έσωσε με τα πόδια μετά από σουτ του Μπερναρντέσκι και στο 14’ είπε όχι και σε σουτ του Ρονάλντο ενώ στο 17’ ο Ιταλός κίπερ νίκησε εκ νέου τον Πορτογάλο σταρ. Στο 34ο λεπτό, ο Περίν είπε όχι και σε σουτ του Ραμπιό ενώ στο 43’ έδιωξε σε κόρνερ ακόμη ένα σουτ του Ρονάλντο.
Η Γιουβέντους πίεσε στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό ο Ντιμπάλα έκανε φοβερή ενέργεια στην περιοχή και με αριστερό πλασέ έγραψε το 0-1. Στο 54’ ο Κουαδράδο σέντραρε από δεξιά και ο Μπερναρντέσκι πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο, αλλά στο 56’ ο Ρονάλντο με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2.
Και μάλιστα στο 73ο λεπτό ο Κόστα με απίθανο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, διαμόρφωσε το 0-3 ενώ στο 76’ ο Μπιράσκι έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Πιναμόντι, που άδειασε τον Κουαδράδο και από πλάγια θέση έκανε το 1-3 με σουτ.
Στο 81ο λεπτό το σουτ του Ντιμπάλα κάπου βρήκε και πέρασε ελάχιστα έξω kaisto85’ oΣέζνι πρόλαβε σωτήρια τον Σανάμπρια μετά από λάθος του Κουαδράδο ενώ στο 86’ ο Περίν έσωσε μετά από σουτ του Ιγουαΐν.
ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Μαζιέλο, Σουμαορό, Γκιλιόνε (62’ Μπαρέκα), Ρομέρο, Κασάτα (78’ Πάντεβ), Μπεχράμι, Σένε (46’ Λεραγκέρ), Στουράρο (75’ Μπιράσκι), Φαβίλι (46’ Σανάμπρια), Πιναμόντι
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Κουαδράδο, Ραμπιό (83’ Ματουϊντί), Μπεντανκούρ, Πιάνιτς (74’ Ράμσεϊ), Ρονάλντο (74’ Ιγκουαΐν), Μπερναρντέσκι (66’ Κόστα), Ντιμπάλα (83’ Ολιβιέρι)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
