Όταν τον Ιούλιο του 2015 η Μπαρτσελόνα πλήρωνε 34 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο άσχημα θα εξελισσόταν τελικά η επιλογή της να αποκτήσει τον Αρντά Τουράν. Καθώς το συμβόλαιό του με τους Μπλαουγκράνα ολοκληρώθηκε επισήμως στις 30 Ιουνίου, ο Τούρκος μέσος βιώνει την απόλυτη ελεύθερη πτώση στην καριέρα του.
Με την Μπάρτσα έπαιξε μόλις 55 ματς (15 γκολ) και τελευταία εμφάνισή του καταγράφηκε τον Απρίλιο του 2017. Επειτα μετακόμισε στη Μπασακσεχίρ, όπου πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και έμπλεξε και σε φασαρίες εκτός γηπέδων, βγάζοντας πιστόλι σε ένα νοσοκομείο και παίζοντας μπουνιές έξω από ένα μπαρ. Πλέον, στα 33 του, είναι χωρίς ομάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
