0 ΣΧΟΛΙΑ

Απαγωγή 10χρονης: Η 33χρονη πλούτισε ξαφνικά τους τελευταίους μήνες (VIDEO)

Νέες αποκαλύψεις στο φως για την κατηγορούμενη

«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι αστυνομικοί όλους τους λογαριασμούς της 33χρονης κατηγορουμένης για την απαγωγή της 10χρονης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το STAR, η 33χρονη μέχρι τον περασμένο Μάρτιο ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση και ξαφνικά άρχισε να εξοφλεί λογαριασμούς χιλιάδων ευρώ, να αγοράζει ακριβά ρούχα, υπολογιστές και κινητά.

Η 33χρονη πάντως στην απολογία της υποστήριξε πως η ξαφνική οικονομική επιφάνεια προήλθε από ροζ ραντεβού τα οποία έκλεινε, όπως ισχυρίστηκε, ο πρώην σύζυγός της. Ο ίδιος είναι πυρ και μανία μαζί της και τα διαψεύδει.

Η κατηγορουμένη ζήτησε μέσα από τις φυλακές ένα ραδιόφωνο για να ακούει μουσική, βιβλία και ρούχα ενώ ρωτά να μάθει πως είναι η ανήλικη μαθήτρια.

Οι κινήσεις αυτές εξοργίζουν την οικογένεια με τον αδερφό της 10χρονης να ξεσπά όταν έμαθε ότι ο δικηγόρος της κατηγορουμένης πήρε δώρο μια σχολική τσάντα στο κοριτσάκι.

«Σταματήστε να προκαλείτε με αυτό τον άσχημο τρόπο. Έχετε και εσείς κοριτσάκια στην οικογένεια, οπότε ελάτε στη θέση μας ένα λεπτό και δείξτε σεβασμό» είπε ο αδερφός της 10χρονης.

Πηγή: reader.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ