Σε χωριστούς δρόμους θα πορευτούν την ερχόμενη σεζόν Αλεσάντρο Τζεντίλε και Τρέντο. Ο διεθνής φόργουορντ πήρε την απόφαση να ενισχύσει την ιταλική ομάδα την περασμένη σεζόν και εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» της.
Παρ' όλα αυτά, η συνεργασία τους δεν θα συνεχιστεί. Όπως αναφέρει ο Εμιλιάνο Κάρτσια, οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για να λυθεί το συμβόλαιο του άλλοτε άσου του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα είναι ελεύθερος στην αγορά να επιλέξει τον επόμενο σταθμό του.
Η επίσημη ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας των δύο πλευρών αναμένεται να γίνει γνωστή αρχές Ιουλίου, με τον Τζεντίλε να μην ενεργοποιεί την οψιόν για την δεύτερη σεζόν του στην Τρέντο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
