Ακριβά ενδέχεται να πληρώσει ο νεαρός θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι να παραβιάσει όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας από τον κορωνοϊό εισβάλλοντας στον αγωνιστικό χώρο και διακόπτοντας το Μαγιόρκα-Μπαρτσελόνα για να φωτογραφηθεί με το ίνδαλμά του.
Η La Liga, όπως έγινε γνωστό, επιδιώκει την παραδειγματική του τιμωρία κάνοντας λόγο για εγκληματική πράξη, καθώς κατήργησε όλα τα πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Ο νεαρός γαλλικής καταγωγής κάτοικος της Μαγιόρκα πήδηξε έναν φράκτη δύο μέτρων και από την κερκίδα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο εισβάλλοντας στο γήπεδο και βγάζοντας μια selfie με τον Τζόρντι Άλμπα. Δεν πρόλαβε να πλησιάσει στον Μέσι, καθώς οι άνδρες της ασφάλειας τον απομάκρυναν σηκωτό και μάλιστα τον ανάγκασαν να σβήσει και τη φωτογραφία που πρόλαβε να βγάλει με το κινητό του.
Με «καμπάνα» κινδυνεύει και η Μαγιόρκα για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
