Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τρεις επιστροφές και δύο απρόοπτα για Παναθηναϊκό

Η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Τρεις επιστροφές και δυο απρόοπτα είχε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, ενόψει ΑΕΚ. Ο Νάγκι ξεπέρασε το διάστρεμμα και μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα, ενώ οι Κολοβός και Ινσούα μπήκαν κι αυτοί στις ομαδικές προπονήσεις μετά την αποφόρτιση.

Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Μπεκ, Αποστολάκης και θεραπεία ακολούθησε ο Περέα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Στη διάρκεια του διπλού ο Αλεξανδρόπουλος αισθάνθηκε ενόχληση στην πλάτη και αποχώρησε, ενώ ο Θεοχάρης δέχθηκε κλωτσιά στο κεφάλι και χρειάστηκε να κάνει τρία ράμματα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ