0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο εφιάλτης με τα ντελίβερι: Μια δεκαετία κάποιος στέλνει σπίτι του καθημερινά φαγητό που δεν έχει παραγγείλει

Μέσα σε μια μέρα μπορει να του χτυπήσουν το κουδούνι μέχρι και 10 φορές!

Ένα πραγματικό… εφιάλτη ζει εδώ και μια δεκαετία ένας άντρας που μένει στην πόλη Τερνχουτ του Βελγίου. Σχεδόν καθημερινά και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας φτάνουν στην πόρτα του φαγητά με ντελίβερι που δεν έχει παραγγείλει ποτέ!

Ο 65χρονος σήμερα Ζαν Βαν Λαντεγκεμ λέει ότι πλέον τρέμει κάθε φορά που ακούει ένα μηχανάκι να σταματάει έξω από το σπίτι του. Η υπόθεση αυτή επαναλαμβάνεται εδώ και δέκα χρόνια με τους ντελιβεράδες να εμφανίζονται στην πόρτα του με κάθε είδους φαγητό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Όπως λέει ο ίδιος αρχικά νόμιζε ότι υπήρχε κάποιο μπέρδεμα με τις διευθύνσεις, ωστόσο η κατάσταση συνεχιζόταν.

Μάλιστα, τον περασμένο Ιανουάριο μέσα σε μια μέρα του χτύπησαν το κουδούνι 10 διαφορετικοί εργαζόμενοι σε ντελίβερι με έναν από αυτούς μάλιστα να του φέρνει 14 πίτσες!

Ο Βαν Λαντεγκεμ λέει πως δεν έχει πληρώσει ποτέ για τα φαγητά καθώς δεν τα δέχεται, αλλά η  κατάσταση είναι ανυπόφορη τόσο για τον ίδιο όσο και για τα καταστήματα. Μάλιστα, πρόσφατα ανακάλυψε ότι ένας φίλος του που ζει περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Πλέον οι δυο τους κατέφυγαν στην αστυνομία, η οποία πιστεύει ότι πίσω από όλο αυτό βρίσκεται κάποιος κοινός τους γνωστός.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ