0 ΣΧΟΛΙΑ

Βίτι: Σταμάτησα το ποδόσφαιρο κυρίως για την κατάσταση που έζησα στη Βέροια

Ο Αργεντινός μίλησε για την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια

Σε ηλικία, μόλις, 31 ετών, ο Πάμπλο Βίτι αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και, πλέον, εργάζεται ως μεσίτης στην Αργεντινή.

Μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του, ο Βίτι "χρέωσε" στη Βέροια την απόφασή του να κρεμάσει τα παπούτσια.

Όπως τόνισε ο Βίτι: "Σταμάτησα κυρίως για την κατάσταση που έζησα στη Βέροια, αλλά και γιατί ήθελα να κάνω μια ανταρσία. Δημιούργησα στον εαυτό μου πίεση που μου στοίχισε ακριβά. Μία ημέρα μου τη... βίδωσε και δεν ήθελα να είμαι άλλο στην Ελλάδα. Επειδή δεν μπόρεσα να διαπραγματευτώ για να γυρίσω στην Αργεντινή, έκανα ανταρσία και σταμάτησα. Είχα μιλήσει με την Τίγκρε και είχα συμφωνήσει μαζί της, έθεσα την κατάσταση ως έχει στην ελληνική ομάδα, αλλά εκείνοι δεν ήθελαν να ακούσουν τίποτα. Δεν θέλησαν να διαπραγματευτούν. Μου υποσχέθηκαν κάποια πράγματα και δεν τα έκαναν. Εκ των υστέρων σκέφτηκα πόσο χαζός είμαι και το έκανα αυτό. Θα μπορούσα να το προσπαθήσω λίγο παραπάνω στη Βέροια. Δημιούργησα στον εαυτό μου πίεση που μου κόστισε ακριβά".

Σημειώνεται πως ο Αργεντινός φορ ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2006 για λογαριασμό της Βέροιας κουβαλώντας, μεταξύ άλλων, στο παλμαρέ του την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 του 2005 με τη φανέλα της Αργεντινής, συμπαίκτης στα γήπεδα της Ολλανδίας των Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Αγκουέρο. Μάλιστα εκείνος είχε το "9" και ο Μέσι το "18". Στην πορεία κατέκτησε τίτλους σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και έφτασε στη Βέροια ως ένα "βαρύ" όνομα.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ