Συμφωνία για την επανέναρξη της σεζόν ανάμεσα στις ομάδες της Premier League, όπως προκύπτει από τη σημερινή τηλεδιάσκεψη. Η ημερομηνία που στοχεύουν για την επιστροφή είναι η 17η Ιουνίου, ώστε οι προπονητές να έχουν τον περισσότερο δυνατό χρόνο για την προετοιμασία των ομάδων τους. Τη συγκεκριμένη ημερομηνία αναμένεται να διεξαχθούν δύο αναμετρήσεις και συγκεκριμένα: Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ και Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ματς που αφορούν εκκρεμότητα από την 28η αγωνιστική.
Σε ό,τι αφορά την πλήρη διεξαγωγή αγωνιστικής ημέρας, αυτή αναμένεται στις 19-20 Ιουνίου, λογικά με την πραγματοποίηση της 30ής αγωνιστικής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
