Πλήθος όπλων είχε στην κατοχή του ο «δράκος του Κάβου» με τους αστυνομικούς να βρισκουν μεταξύ άλλων ένα οπλισμένο κυνηγητικό μονόκαννο όπλο, δύο φυσίγγια, μαχαίρια, σουγιάδες καθώς και εξοπλισμό διαβίωσης στην ύπαιθρο.
Ύστερα από πολλές μέρες ερευνών ο «βιαστής του Κάβου» που καταζητούνταν για ακόμα έναν βιασμό έπεσε στα χέρια της αστυνομίας μετά από κυνηγητό που οδήγησε στον τραυματισμό του και στη μετέπειτα σύλληψή του.
Όπως επισημαίνεται στην επίσημη ενημέρωση της αστυνομικής διεύθυνσης της Κέρκυρας, ο δράστης στη θέα των αστυνομικών, που ενέδρευαν στην δασώδη περιοχή του Παλαιοχωρίου Λευκίμμης, τράπηκε σε φυγή και πήδηξε από κρημνώδες σημείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα άκρα και στην σπονδυλική του στήλη.
Συγκεκριμένα στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε τσαντάκι μέσης που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα και σε κοντινή απόσταση από το σημείο εντοπισμού του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη:
κυνηγητικό μονόκαννο όπλο, οπλισμένο έτοιμο για χρήση, με φυσίγγιο στη θαλάμη
ένα ακόμα κυνηγητικό φυσίγγιο
δύο μαχαίρια με ξύλινη λαβή και δύο σουγιάδες μήκους λάμας από 15 έως 20 εκ.
τέσσερις συσκευές αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας ( PowerBank )
δύο κατσαβίδια
φωτιστική λάμπα ελαίου, μικρός προβολέας και επαναφορτιζόμενος φακός χειρός
ηλιακό πάνελ παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με καλώδια φόρτισης κινητών
τρεις φορτιστές κινητών τηλεφώνων
μικρό χρηματικό ποσό
σακίδιο πλάτης παραλλαγής και ένας υπνόσακος ( Sleeping Bag )
ένα ακόμη κινητό τηλέφωνο καθώς και ρουχισμός
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ημεδαπού θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
