1 ΣΧΟΛΙΑ

Μονόδρομος για την ΑΕΚ η προσήλωση στο αγωνιστικό (INFOGRAPHIC)

To πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν είναι το αγωνιστικό για την ΑΕΚ, η οποία έχει μπροστά της ολοζώντανους στόχους και δύσκολα ματς ειδικών συνθηκών

Ήταν επόμενο, λόγω της πρωτόγνωρης συγκυρίας που ζούμε, να… μπλεχτεί λίγο η κοινή γνώμη ως προς το χρονικό σημείο που διανύουμε. Μπορεί το ημερολόγιο να βρίσκεται στα τελευταία φύλλα του Μαϊου, όμως δεν είναι μια κανονική 23η Μαϊου. Υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν λογικό να κυριαρχεί παραέξω από τα Σπάτα το «φύγε εσύ-έλα εσύ», όμως όχι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες αφού οι ομάδες ετοιμάζονται να παίξουν το τελευταίο τρίτο της σεζόν.

Η ΑΕΚ έχει δύο σημαντικούς στόχους να κυνηγήσει οι οποίοι ενδεχομένως -αν επιτευχθούν- να διευκολύνουν τα δεδομένα με τα οποία θα πορευτεί το club στην επόμενη μέρα. Μια επόμενη μέρα που μόνο εύκολη και συνηθισμένη (για όλους) δεν τη λες. Συνεπώς, με τη σεζόν να έχει ακόμα αρκετά ψωμιά και με την ΑΕΚ να διεκδικεί δύο ζωντανούς στόχους, αφενός το «φύγε εσύ-έλα εσύ» υπάρχει μόνο σε καφενειακό επίπεδο καθώς η ποδοσφαιρική πραγματικότητα είναι ρευστή και αφετέρου ως λογική μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα σε αυτό το timing. 

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι πως η οποιαδήποτε σούμα που υπάρχει στο μυαλό για κάποιον ποδοσφαιριστή αφορά την αγωνιστική του εικόνα μέχρι πριν 2,5 μήνες. Κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο από εδώ και πέρα. Κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει αύριο στο γήπεδο κάποιος από αυτούς που σήμερα βλέπουν τη φωτογραφία τους δίπλα στους χαρακτηρισμούς «τελειωμένος» ή «φευγάτος». 

Μπορεί για παράδειγμα να πάρει την ΑΕΚ πάνω του, να σκοράρει κάποιο καθοριστικό γκολ, να δώσει στην ομάδα ακόμα και έναν τίτλο. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι κάτι από τα παραπάνω θα συμβεί. Αν όμως συμβεί τότε θα είναι σίγουρο πως θα αλλάξουν κάποια δεδομένα. Με λίγα λόγια όσο υπάρχουν αγώνες, όλα είναι ανοιχτά από πλευράς συμπερασμάτων και αποφάσεων γιατί πολύ απλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ρίχνοντας μια ματιά στο infographic, καταλαβαίνει κανείς γιατί η ΑΕΚ ήταν ούτως ή άλλως υποχρεωμένη να κάνει focus στο ποδόσφαιρο αυτή την εποχή και να το πάει βήμα-βήμα, αφού την ομάδα περιμένει ένα καυτό αγωνιστικό διάστημα με σοβαρά διακυβεύματα.

Εντός των Σπάτων, είναι δεδομένο πως η προσέγγιση είναι αυστηρά η παραπάνω. Ο Μάσιμο Καρέρα είναι ιδιαίτερα… killer και είναι από τους επαγγελματίες που κεντράρει στον στόχο χωρίς να τον νοιάζουν τα δεξιά-αριστερά. Αυτό έχει περάσει στην ομάδα, ότι δηλαδή το 1/3 της χρονιάς είναι μπροστά και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Ιταλός ξέρει πού πατάει και δε θέλει ούτε να σκέφτεται ότι θα αντιμετωπίσει το ρίσκο να χαλάσει κάτι από αυτό που ήδη έφτιαξε μαζί με την ομάδα. 

ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!
(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
GiorgosLiberta21 - 23/5/2020 21:27

Αδερφια σχετικα με το champions league τι εννοει το infographic λεγοντας οτι υπαρχουν και θετικα και αρνητικα σε σχεση με το 18'; Απο που προκυπτουν τα θετικα;

ΜΟΝΟ ΑΕΚ

ΕΠΟΜΕΝΟ