Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πρόεδρος Κάλιαρι: Χρειαζόμαστε λιγότερη ακαμψία και μέσα στις επόμενες μέρες

Κατά του πρωτοκόλλου στο Καμπιονάτο ο Τζουλίνι

Οι ομάδες αντιδρούν στο ιατρικό πρωτόκολλο και τη υποχρεωτική καραντίνα των 15 ημερών για ολόκληρο το ρόστερ με ένα θετικό δείγμα, με τον πρόεδρο της Κάλιαρι να θεωρεί ότι η σεζόν εφόσον ξεκινήσει, θα είναι απίθανο να τελειώσει στις 2 Αυγούστου.

Ο Τομάσο Τζουλίνι ξεκαθάρισε ότι με τον συγκεκριμένο κανόνα, θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα μιας και αν βρεθούν 2-3 θετικοί παίκτες, τότε η σεζόν δεν θα ολοκληρωθεί στις 2 Αυγούστου: «Είναι προφανές ότι αυτό δεν θα μας επέτρεπε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα μέχρι τον Αύγουστο, διότι, εάν υπήρχαν 2-3 παίκτες θετικοί σε μία ή δύο ομάδες, όλο το σύστημα θα μπλοκαριστεί για μερικές εβδομάδες. Εφόσον αυτό έχει μια καλή πιθανότητα να συμβεί, αυτό θα σήμαινε ότι το 80% έως το 90% από εμάς δεν θα μπορούσαμε να τελειώσουμε μέχρι τις 2 Αυγούστου ... Προσπαθούμε, χρειαζόμαστε λιγότερη ακαμψία και μέσα στις επόμενες μέρες θα ξέρουμε κάτι περισσότερο». 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ