Πολύ ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Νικ Καλάθης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "MundoDeportivo" οι "μπλαογκράνα" εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Έλληνα γκαρντ ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.
Το κείμενο αναφέρει ότι ο Καλάθης δεν θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης και του υψηλού συμβολαίου του και προσθέτει ότι υπάρχουν χρωστούμενα της «πράσινης» ΚΑΕ, που προφανώς αφορούν την γνωστή διαφορά της διοίκησης και των παικτών για το διάστημα της διακοπής.
Σε ό,τι αφορά τα χρήματα και το συμβόλαιο του Καλάθη, το δημοσίευμα αναφέρει: «Η Μπαρτσελόνα πρέπει να μειώσει το μπάτζετ λόγω της ζημιάς που προέκυψε από την κρίση της πανδημίας. Έτσι, δεν θα μπορέσει να προσφέρει στον Καλάθη το συμβόλαιο των 2,2 εκατομμυρίων που θα έπαιρνε την επόμενη σεζόν».
Επιπρόσθετα, η «Mundo» τονίζει ότι ο Καλάθης βρίσκεται στη λίστα αρκετών από τα μεγάλα κλαμπ της Euroleague, όπως η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ, η Αρμάνι, η Εφές και ο Ολυμπιακός, ενώ είναι γνωστό και το ενδιαφέρον της Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!