Με το Σούπερ Καπ, ανάμεσα στη Ζιελόνα Γκόρα και την Ανβίλ, στις 27 Αυγούστου, θα ανοίξει η αυλαία της μπασκετικής σεζόν στην Πολωνία, όπως ανακοινώθηκε.
Η πολωνική λίγκα ήταν από τις πρώτες στον κόσμο που κατέβασε ρολά μετά την έξαρση του κοροναϊού για λόγους ασφαλείας και έγινε η πρώτη που έκανε γνωστές ημερομηνίες για την σεζόν 2020/21.
"Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά ανυπμονούμε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και την έναρξη του πρωταθλήματος" δήλωσε ο πρόεδρος της πολωνικής Ομοσπονδίας, Ράντοσλαβ Πιεσίεβιτς, προσθέτοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την σεζόν 2020/21.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!