Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, με προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη, έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών Κύπρου.
Μάλιστα, ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας, Πρόδρομος Πετρίδης, δεν διαψεύδει τα σχετικά δημοσιεύματα, ενώ την ίδια ώρα τόνισε πως υπάρχουν και άλλοι παίκτες από την Ελλάδα που απασχολούν αξιολογούνται για το μέλλον.
Ενδιαφέρον, όμως, για τον 33χρονο Χριστοδουλόπουλο έχει εκδηλώσει άλλη μία ομάδα από την Κύπρο, ο Απόλλων Λεμεσού, ο οποίος προσπαθεί να τον δελεάσει οικονομικά για να αποσπάσει την υπογραφή του.
Τη φετινή σεζόν ο Χριστοδουλόπουλος έχει καταγράψει μόλις 86 αγωνιστικά λεπτά στο πρωτάθλημα και άλλα 140 λεπτά στο κύπελλο, ενώ το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Δεν άκουσες τον θείο Δημήτρη και έκανες του κεφαλιού σου. Είδες τώρα πως φέρεται η "ομάδα της καρδιάς σου" στα κουτσά άλογα. Και αν τολμήσεις εκεί να το παίξεις ιστορία και να αντιδράσεις, φρόντισε μόνο να έχεις το αυτοκίνητό σου σε ασφαλές γκαράζ.
ΥΓ: Στη ζωή πάντα παίρνεις αυτό που αξίζεις.
Φέτος θα ήταν ο 1ος χρόνος απ' το νέο τριετές συμβόλαιο που θα είχε υπογράψει, αν τιμούσε τον λόγο του στο προηγούμενο. Κανένας τραυματισμός δε θα του έκοβε την πορεία και θα έκλεινε την καριέρα του με δόξα και τιμή στην ομάδα που τον ανέστησε! Τώρα ψάξε για σύνταξη στην Κύπρο Λαζαράκο...
Ακριβώς. Karma is a bitch.