Τους 123 έφτασαν οι νεκροί στην Ελλάδα από κοροναϊό καθώς τα ξημερώματα της Πέμπτης κατέληξαν δύο άνδρες ασθενείς που νοσηλευόταν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για έναν 88χρονο που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠ και είχε υποκείμενα νοσήματα (ΧΑΠ και υπερλιπιδαιμία) και για έναν 76χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και έπασχε, επίσης, από υποκείμενα νοσήματα (ρευματοειδή αρθρίτιδα) ενώ υποβαλόταν και σε αιμοκαθάρσεις.
Από τους 123 νεκρούς οι 32 είναι γυναίκες και οι 91 άνδρες.
Σημειώνεται ότι την Τετάρτη δεν καταγράφηκε νεκρός από τον φονικό ιό στην Ελλάδα με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα να ανακοινώνει επτά νέα κρούσματα και 2.408 συνολικά.
Παράλληλα ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε συνολικά 51 εξιτήρια ασθενών από ΜΕΘ και συνολικά 56.944 κλινικά δείγματα για κοροναϊό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
