Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ναδάλ: Το ποδόσφαιρο μπορεί να ξεκινήσει, το τένις είναι διαφορετικό

Ο Ισπανός μίλησε για το πότε θα ξεκινήσουν τα τουρνουά


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ράφα Ναδάλ συνεχίζει να βοηθάει με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους του, εν μέσω κοροναϊού και, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero, τόνισε για άλλη μια φορά πως "πάνω απ΄όλα είναι η υγεία" και εκτίμησε πότε θα ξεκινήσει και πάλι το τένις.

Μεταξύ άλλων, ο Ισπανός τενίστας τόνισε: "Είμαι καλύτερα απ' ότι πριν από 3 εβδομάδες, που δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα. Κάθε φορά που άνοιγα την τηλεόραση, έβλεπα μόνο άσχημες ειδήσεις. Ήταν δύσκολο να αποσυνδεθώ απ' όλα όσα πήγαιναν στραβά, αλλά σιγά-σιγά επέστρεψα στη ρουτίνα μου και αυτό με βοήθησε να μείνω ενεργός.

Πιστεύω πως το ποδόσφαιρο μπορεί να ξεκινήσει, αλλά το τένις που είναι παγκόσμιο είναι ένα εντελώς διαφορετικό άθλημα. Δεν είναι πιθανό να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών και να διασφαλίσουμε την υγεία όλων, γιατί θα έχουμε παίκτες που θα έρχονται απ' όλο τον κόσμο.

Αλλά σ' αυτό το σημείο, το τένις δεν με ανησυχεί καθόλου, ειλικρινά".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ