Ο Άντι Μάρεϊ προσέφερε χρήματα για την αντιμετώπιση του κοροναϊού. Ο πρώην Νο1 τενίστας του κόσμου και χρυσός Ολυμπιονίκης του 2012 και 2016 προχώρησε σε δωρεά προς το νοσοκομείο του Cambridgeshire που είναι στην ανατολική Αγγλία και το οποίο είχε επισκεφτεί πρόσφατα για να κάνει αξονική τομογραφία.
Η δωρεά έγινε μέσω του ιδρύματος Addenbrooke's Charitable Trust και το καμάρι του τένις της Βρετανίας είπε: «Όλοι εκεί ήταν φανταστικοί και πάρα πολύ βοηθητικοί. Έκανα μια δωρεά σε φιλανθρωπία ώστε να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνετε.
Προφανώς αυτή είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για όλους, αλλά περισσότερο για το προσωπικό υγείας, οπότε ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη σκληρή σας δουλειά και για τις θυσίες που κάνετε όλο αυτό το διάστημα για όλους εμάς».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
