Άλλο ένα θύμα μετρά η Ελλάδα από τον κοροναϊό καθώς όπως έγινε γνωστό το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης κατέληξε μια ηλικιωμένη στην Αλεξανδρούπουλη.
Η άτυχη γυναίκα, η οποία είναι ο 102ος νεκρός από κοροναϊό στην Ελλάδα, ήταν ηλικίας 86 ετών.
Την Μεγάλη Τρίτη είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μια 96χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπ. Υγείας για τον κοροναϊό καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας τα κρούσματα στην Ελλάδα έχουν φτάσει τα 2.170 με 76 ασθενείς να είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.
Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε, επίσης, ότι ο ρυθμός μετάδοσης της νόσου στην Ελλάδα (R0) έχει μειωθεί και πλέον είναι κάτω από 1, δηλαδή ένας ασθενής μολύνει λιγότερους από έναν υγιή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
