1 ΣΧΟΛΙΑ

Στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση, ο Τζίμι Γκριβς

Δεν υπάρχει αναφορά για συμπτώματα που σχετίζονται με τον κοροναϊό

Ο Τζίμι Γκριβς εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς η υγεία του θρύλου της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας έχει επιβαρυνθεί μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από πέντε χρόνια.

Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και σημειώνεται πως δεν έγινε καμία αναφορά ότι είχε συμπτώματα σχετιζόμενα με τον κοροναϊό.

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι Τζίμι Γκριβς νοσηλεύεται επί του παρόντος στο νοσοκομείο, είμαστε σε επαφή με την οικογένειά του και θα προσφέρουμε περαιτέρω ενημερώσεις", ανέφερε η Τότεναμ στο Twitter. "Όλοι οι σύλλογοι στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους στον Τζίμι και την οικογένειά του".

Ο Γκριβς είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την Τότεναμ με 266 τέρματα, ενώ είχε 44 τέρματα σε 57 εμφανίσεις με την Αγγλία αποτελώντας και μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Μουντιάλ του 1966.


Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
vale21 - 8/4/2020 22:57

Ο Γκριβς είναι ο πρώτος σκόρερ της πρώτης κατηγορίας της Αγγλίας με διαφορά από τον δεύτερο, με πάνω από 350 γκολ με την φανέλα της Τσέλσι, της Τότεναμ και της Γουέστ Χαμ. Είχε πετύχει 100 γκολ στην πρώτη κατηγορία πριν καν συμπληρώσει τα 21. Τεράστιος σκόρερ.

ΕΠΟΜΕΝΟ