0 ΣΧΟΛΙΑ

Τσέφεριν: Η Λίβερπουλ θα πάρει το πρωτάθλημα

Ο πρόεδρος της UEFA έσπευσε να καθησυχάσει τους φίλους της ομάδας

Η Premier League έχει διακοπεί, όπως και τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έχουν διακοπεί, λόγω κοροναϊού, και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η εφετινή σεζόν θα πρέπει να ακυρωθεί. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως η Λίβερπουλ δεν θα κατακτούσε το πρωτάθλημα, το πρώτο μετά από 30 χρόνια.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της UEFA υποστήριξε πως δεν βλέπει με ποιο τρόπο η ομάδα του Μερσεϊσάιντ δεν θα στεφθεί πρωταθλήτρια φέτος.

Σύμφωνα με το Sky Sports, ο Αλεξάντρε Τσέφεριν τονίζει το εξής: "Δεν βλέπω τρόπο να μείνει άτιτλη η Λίβερπουλ. Αν επιστρέψουν στη δράση, δεδομένα θα νικήσει. Είναι πολύ κοντά. Ακόμα όμως και να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα, είναι απαραίτητο να βρεθεί τρόπος και να ανακοινωθούν οι θέσεις που θα λάβουν οι ομάδες. Κι έτσι, πάλι δεν βλέπω κάποιο σενάριο μέσω του οποίου δεν θα πάρει τον τίτλο η Λίβερπουλ. Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί της θα απογοητευτούν αν αυτό συμβεί σε άδειο γήπεδο ή δίχως να έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες, αλλά πιστεύω ότι είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο θα πάρουν το πρωτάθλημα".

Στο ερώτημα αν έχουν καθοριστεί κριτήρια για την ανάδειξη πρωταθλητών, στην περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, ο πρόεδρος της UEFA δίνει την απάντηση: "Όχι, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Μίλησα υποθετικά. Προετοιμαζόμαστε και για τέτοια σενάρια, αλλά δεν μπορούμε να μπούμε τώρα σε τέτοιες λεπτομέρειες για τώρα. Σε αυτό το σημείο, είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ