0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Μπαρτομέου «τελείωσε» τέσσερις διευθυντές της Μπαρτσελόνα

Ο πρόεδρος της ομάδας πήρε μέτρα για την επόμενη ημέρα

Δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας Mundo Deportivo αναφέρει πως, στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, ο Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου απαίτησε "εδώ και τώρα" τις παραιτήσεις τεσσάρων διευθυντών της Μπαρτσελόνα, καθώς, βάσει καταστατικού, δεν μπορεί να τα απολύσει.

Έτσι λοιπόν, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ανήγγειλε στους Εμίλι Ρουσό, Σίλβιο Ελίας, Ενρίκε Τόμπας και Ζοσέπ Ποντ την διορία δύο ωρών για να υποβάλλουν την παραίτησή τους, ειδάλλως θα παραμείνουν στον σύλλογο αλλά θα υποβιβαστούν από τα καθήκοντά τους.

Ο πρώτος εξ αυτών φερόταν, μάλιστα, ως ο Νο1 υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Μπαρτομέου στο τέλος της θητείας του και ο ίδιος τασσόταν ως υποστηρικτής του. Ωστόσο, ο Ρουσό που ανέλαβε μόλις τον Ιανουάριο τη θέση του αντιπροέδρου, δεν έχει αφήσει ικανοποιημένο τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, που σκοπός του είναι να τον αντικαταστήσει άμεσα για να διαχειριστεί τα μείζονα ζητήματα του συλλόγου αυτή την περίοδο.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο Μπαρτομέου δείχνει αποφασισμένος να κάνει αλλαγές στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα ενόψει του τελευταίου χρόνου του στην προεδρία της ομάδας και να διορθώσει τα κακώς κείμενα του πρόσφατου παρελθόντος. Το επόμενο διάστημα, στη διοίκηση θα ενταχθούν νέα πρόσωπα για τις θέσεις των αντιπροέδρων και το διευθυντή.


Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ