0 ΣΧΟΛΙΑ

Πλήθος κόσμου στην εθελοντική αιμοδοσία στο ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά

Σε εξέλιξη βρίσκεται από σήμερα το πρωί στις 9  η εθελοντική αιμοδοσία για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών λόγω της πανδημίας του κοροναϊού στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά. Η συμμετοχή του κόσμου είναι αθρόα, ενώ έχουν ήδη συμμετάσχει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο βουλευτής ΝΔ Ανατολικής Αττικής, Βασίλης Οικονόμους, οι δημάρχοι Ανδρέας Κονδύλης και Γρηγόρης Κωνσταντέλου και πλήθος Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών (Μωραϊτίδου, Καραπατάκη, Μπισκιτζή, Καραγιάννη, Παπανικολάου, Παπαλουκά, Γλυνιαδάκη, Λεωνίδη, Μηνούδη, Δεληγιάννη κ.ά.) .

Πρόκειται για πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μέσω του πρωτοποριακού προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά», για την προώθηση των αθλητικών αξιών στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα στη νέα γενιά, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τους Δήμους Ελληνικού - Αργυρούπολης, Αλίμου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η αυξημένη ανάγκη για αίμα, η οποία γίνεται ακόμα πιο επιτακτική σ’ αυτόν τον αγώνα ενάντια στον κοροναϊό, εντάχθηκε ως προτεραιότητα στη θεματολογία της διαδικτυακής καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Προτεραιότητα για την εντατικοποίηση δράσεων αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς της αθλητικής οικογένειας της χώρας, που αναδεικνύουν τις βασικές αξίες οι οποίες διέπουν τον αθλητισμό ως κοινωνική έκφραση.

Πέραν της Αιμοδοσίας στο ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, πραγματοποιήθηκε ήδη αντίστοιχη δράση από το Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων, σε  συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και το Νοσοκομείο Χατζηκώστα,  στο Διοικητήριο της Περιφέρειας στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων.

Προγραμματίζονται για τις προσεχείς ημέρες εθελοντικές Αιμοδοσίες στο ΕΑΚ Ηρακλείου, στο ΣΕΦ και στις υπόλοιπες αθλητικές υποδομές της χώρας, οι οποίες εποπτεύονται από τη ΓΓΑ.

 


Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ