Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ζήσης: Η ΑΕΚ είναι στο σωστό δρόμο να πάρει το πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε μία ιδιαίτερη συνέντευξη του Νίκου Ζήση

Μία ιδιαίτερη συνέντευξη στο περιοδικό AllStar Basket που κυκλοφορεί, παραχώρησε ο Νίκος Ζήσης. «Σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός», είναι ο τίτλος από την ατάκα του Έλληνα άσου ο οποίος επίσης τονίζει: «Νιώθω γερός και έτοιμος να προσφέρω. Δεν θα επέστρεφα στην ΑΕΚ τιμής ένεκεν. Το μπάσκετ που μου αρέσει ταιριάζει με εκείνο του Ηλία Παπαθεοδώρου». Αποκαλύπτει ότι πιθανότατα η νέα σεζόν θα είναι η τελευταία του ως παίκτης και δηλώνει: «Η ΑΕΚ είναι στο σωστό δρόμο για να πάρει κάποια στιγμή το Πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι εύκολο να το κάνει την φετινή ή την επόμενη χρονιά».

Μεταξύ άλλω ο Νίκος Ζήσης αναφέρει ακόμα: 

«Έχει και το εξωτερικό τα άσχημα του, αλλά η διαφορά με την Ελλάδα είναι ο σεβασμός προς τον παίκτη».

Η ευχή του Νίκου Ζήση στον αδελφικό του φίλο Βασίλη Σπανούλη είναι:

«Να τελειώσει την καριέρα του εκεί που του αρμόζει, στο γήπεδο».

Για το δικό του φινάλε τονίζει:

«Όταν θα σταματήσω το μπάσκετ, θα φύγω γεμάτος με όλα τα γράμματα κεφαλαία».

Περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί από την Τετάρτη 4 Μαρτίου και περιλαμβάνει και δώρο-αφίσα της Κυπελλούχου Ελλάδας 2020, ΑΕΚ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ