Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ντου» της αστυνομίας σε Πόρτο, Μπενφίκα και στο σπίτι του Μέντες

Στόχος η συλλογή στοιχείων για υπόθεση «ξεπλύματος χρήματος» και διαφθοράς

Οι πορτογαλικές Αρχές πραγματοποίησαν έφοδο σήμερα (4/3) το πρωί στα γραφεία 7 συλλόγων της μεγάλης κατηγορίας του πρωταθλήματος, αλλά και στο σπίτι του διάσημου ατζέντη Ζόρζε Μέντες, με στόχο να βρεθούν στοιχεία για συμμετοχή σε “ξέπλυμα” χρήματος και διαφθορά.

Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβώνας, Μπράγκα, Γκιμαράες και Μαρίτιμο είναι οι έξι ομάδες στων οποίων τα γραφεία έγινε αιφνιδιαστική έφοδος από την πορτογαλική Αστυνομία, νωρίς το πρωί της Τετάρτης (4/3) αναζητώντας στοιχεία που ν’ αποδεικνύουν συμμετοχή σε διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πορτογαλική ιστοσελίδα sabado.pt, η Αστυνομία οργάνωσε μία επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν περίπου 200 άνδρες και βρέθηκε στα γραφεία ομάδων της πρώτης κατηγορίας του ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας ώστε να πραγματοποίησει έλεγχο για πιθανά αποδεικτικά στοιχεία για συμμετοχή σε υποθέσεις διαφθοράς, ενώ “επίσκεψη” από τις Αρχές, δέχθηκε και ο δημοφιλής ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, μεταξύ άλλων, Ζόρζε Μέντες.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε κατάσχεση συμβολαίων ποδοσφαιριστών ως στοιχεία για την έρευνα.

Παράλληλα, οι Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε έρευνα στα σπίτια των προέδρων Πίντο ντα Κόστα (Πόρτο), Λουίς Φελίπε Βιέιρα (Μπενφίκα), Φρεντερίκο Βαράντας (Σπόρτινγκ), Αντόνιο Σαλβαδόρ (Μπράγκα).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ