Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δίκη Τοπαλούδη: Γιατί της έβαλες το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα;

Ξέσπασμα του πατέρα της Ελένης στον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι δεν βίασε


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Το ξέσπασμα του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη, λίγο πριν την ολοκλήρωση της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τη δολοφονία της κόρης του, προκάλεσε ο ισχυρισμός του 21χρονου κατηγορουμένου της υπόθεσης ότι είχε συναινετική σεξουαλική επαφή με την αδικοχαμένη φοιτήτρια.

Ακούγοντας αυτά τα λόγια από το στόμα του νεαρού κατηγορούμενου, ο πατέρας Ελένης Τοπαλούδη, φωνάζοντας του είπε: «Τότε γιατί της είχε βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα, αλήτη…». Η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε από τον κ. Τοπαλούδη να αποχωρήσει από την αίθουσα και τότε ο 21χρονος κατηγορούμενος ακούστηκε να λέει: «Θέλω να μπω δέκα μέτρα κάτω από το χώμα όταν ακούω αυτόν τον άνθρωπο πίσω μου, δεν δέχομαι τη συνέργεια στην ανθρωποκτονία…».

Νωρίτερα, στο δικαστήριο, είχε ολοκληρώσει την κατάθεσή της η επιστήθια φίλη της φοιτήτριας, η οποία δέχθηκε ερωτήσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής. Κατά το μεγαλύτερο μέρος της δίκης, ο έτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης, ο 23χρονος Ροδίτης απουσίαζε από το ακροατήριο και όταν επανήλθε υποστήριξε: «Δεν τη σκότωσα, δεν τη βίασα, δεν την πέταξα» επανέλαβε ο κατηγορούμενος υποστηρίζοντας μάλιστα ότι πήγε να σώσει το θύμα.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαρτίου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ