O Εντέν Αζάρ μπαίνει στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που έχει και μετά θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι παρών στο EURO.
Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη κάταγμα στη δεξιά περόνη στην ήττα από τη Λεβάντε στις 22 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα.
Σύμφωνα με την Marca, ο Αζάρ θα χειρουργηθεί την Πέμπτη (5/3) στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Ντάλας συνοδευόμενος από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Ρεάλ, Νίκο Μίχιτς.
Στόχος για τον Βέλγο επιθετικό είναι η αποκατάστασή του να έχει ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη του Εuro 2020., κάτι που σημαίνει ότι είναι απίθανο να φορέσει ξανά τη φανέλα των Μαδριλένων τη φετινή σεζόν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
