Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ζήτησα βοήθεια από Μελισσανίδη, Πατέρα»

«Χείμαρρος» ο Αχιλλέας Μπέος που μίλησε για τις εκλογές στη Σούπερ Λίγκα και τη στήριξη του στον Θανάση Κανελλόπουλο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αποκαλυπτικός ήταν ο Αχιλλέας Μπέος που μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για τις επεισοδιακές εκλογές στη Σούπερ Λίγκα. κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Θανάση Κανελλόπουλου. Ο κ. Μπέος παραδέχθηκε ότι ζήτησε τη βοήθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Νικόλα Πατέρα για να στηρίξουν την εκλογή Κανελλόπουλου, και έκανε επίθεση σε Γιάννη Βαρδινογιάννη και Μάκη Ψωμιάδη.

«Ο κ. Κανελλόπουλος είναι προσωπικός μου φίλος και όταν του πρότεινα να κατέβει για την προεδρία, μου είπε ότι τον τιμά η πρόταση και δεν θα ήταν κακό να έχουμε μία χείρα βοηθείας. Θεωρείτε εσείς παράλογο εγώ προσωπικά λόγω των σχέσεων που έχω με τον κ. Μελισσανίδη ή τον κ. Πατέρα να σηκώσω το τηλέφωνο και να τους ζητήσω βοήθεια; Δεν είναι κακό να πάρεις ένα τηλέφωνο. Εδώ ο κ. Βαρδινογιάννης ήταν αγκαλιά με τον κ. Ψωμιάδη, ενώ στην προσπάθεια εκλογής του κ. Τσακίρη ακούστηκε και το όνομα του Θωμά Μητρόπουλου, που κάναμε ολόκληρο αγώνα για να φύγει από το ποδόσφαιρο. Και στην πολιτική ζωή ζητάς συμμαχίες. Τώρα αν ο κ. Μελισσανίδης και ο κ. Πατέρας, πήραν τηλέφωνο κάποιον τι σημαίνει; Ότι οι Σέρρες ή ο Ηρακλής θα ακούσουν τον Πατέρα; Αυτός που ψηφίζει θα πάρει την τελική απόφαση. Το κακό είναι ότι οι δημοσιογράφοι λέγατε για νίκη Βαρδινογιάννη. Ξαναπείτε για νίκη Βαρδινογιάννη για να πιαστείτε δύο φορές κορόιδο. Ο κ. Κανελλόπουλος εκπροσωπεί μια ολόκληρη πόλη. Έγιναν τέρατα και σημεία για να μην εκλεγεί με νόμιμες διαδικασίες» δήλωσε ο κ.Μπέος.

Στη συνέχεια μίλησε με σκληρή γλώσσα για την παρουσία του στις συνεδριάσεις: «Μπορεί στη ζωή του ο κάθε άνθρωπος να έχει κάποιο κόλλημα νομικό, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι εγκληματίας, αυτό δεν αναιρεί την ιδιότητα σου ως μεγαλομέτοχος ή πρόεδρος. Σε μία συνεδρίαση είτε Δ.Σ είτε γενική συνέλευση της Σούπερ Λιγκ, ο κάθε εκπρόσωπος φέρνει έναν ή δύο ανθρώπους, κάτι που το έχει αποδεχθεί η Σούπερ Λιγκ αφού δεν δημιουργεί πρόβλημα. Άρα αυτό δεν είναι παράνομο ή παράλογο. Δεν παίρνω δημόσια έργα δεν είμαι έμπορος ναρκωτικών και καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Θα τα βάζω πάντα με όλους για το καλό του ποδοσφαίρου, είμαι μάχιμος, είμαι οικογενειάρχης με πέντε παιδιά. Μπορεί ο χαρακτήρας μου να με αδικεί λίγο. Δεν μπορείτε να με ταυτίζεται με υποκείμενα που έχουν καθημερινή σχέση με τη δικαιοσύνη. Θα απολογηθούμε στον κ. Ψωμιάδη; Μην τρελαθούμε τώρα»

Τέλος κάνοντας πρόβλεψη του για τις εκλογές: «Τα μέλη του συνεταιρισμού θα αποφασίσουν το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος. Συνεχίζει να είναι υποψήφιος και έχουμε αποφασίσει ότι θα πάμε μαζί μέχρι το τέλος. Θα είναι επιτυχία να εκλεγεί ένας πρόεδρος ουδέτερος με προσωπικότητα, όπως ο κ. Κανελλόπουλος, για να τρέξει τα θέματα του ποδοσφαίρου που καίνε και θα έχει χρόνο να ασχοληθεί με αυτά»

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ