«Όργιο» δημοσιευμάτων για τον Ισμαέλ Μπλάνκο αλλά και επιβεβαίωση της Μονακό πως ενδιαφέρεται για τον Αργεντίνο. Εφημερίδες και ιστοσελίδες έγραψαν για τον «Ζορό» και τους Μονεγάσκους ενώ ο αθλητικός διευθυντής της ομάδα του Πριγκιπάτου, Μάρκ Κέλερ μιλώντας στην εφημερίδας «Εξέδρα» επιβεβαίωσε πως ο παίκτης είναι στη λίστα του. «Θέλω να καταστήσω σαφές σε όλους ότι δεν υπάρχουν επαφές με την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή και δεν θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον για τον Μπλάνο. Το όνομα του υπάρχει στη λίστα μας, αλλά έχουμε άλλες περιπτώσεις ως προτεραιότητα» τόνισε ο Κέλερ. Από τη μεριά του ο μάνατζερ του Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναΐντι ερωτευμένος για το θέμα απλά τόνισε: «Μακάρι να υπάρξει πρόταση. Ωστόσο δεν γνωρίζω κάτι».
«Η Μονακό έχει γοητευτεί από τον Μπλάνκο»
Πάντως οι Γάλλοι γράφουν πως στη Μονακό έχουν «γοητευτεί με τον Αργεντίνο της ΑΕΚ». «Η Μονακό συνεχίζει να ψάχνει για ενίσχυση για την επιθετική της γραμμή. Μετά την απόκτηση του Νικόλαε, που ήταν ελεύθερος, θέλει να βρει τον κατάλληλο παρτενέρ του. Ενδιαφέρεται επίσης για τον Γκαμέιρο και είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη Λοριάν. Ακολουθούν ο Ίσμαελ Μπλάνκο τοπ σκόρερ στην Ελλάδα το 2008 και το 2009, και ο Χιλιανός μέσος της Πάρμα, Λουις Χιμένες» ανέφερε η «Parisien», ρεπορτάζ που αναδημοσίευσε και η «L'Equipe», το «Maxifoot» και το «20minutes». Το «footmercato» από τη μεριά του έγραψε: «Η αποχώρηση του Πίνο έδωσε φτερά στον Μαρκ Κέλερ. Ο τεχνικός διευθυντής της Μονακό θέλει έναν παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα, κάτι που έλειψε πολύ από την ομάδα την περασμένη σεζόν, παρά την καλή παρουσία του Μααζού στο δεύτερο μισό της χρονιάς που πέρασε. Προτεραιότητα είναι ο Γκαμέιρο αλλά η Μονακό κοιτάξει και στην υπόλοιπη Ευρώπη για τον κατάλληλο. Στη Μονακό έχουν γοητευτεί από τον 27χρονο Αργεντίνο στράικερ Ίσμαελ Μπλάνκο που μετράει τρεις σεζόν στην ΑΕΚ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα δύο χρόνιες».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ton blanco kai ta matia sas!!!!!!!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΚΟ,εκει στη διοικηση,αν ανανεωσετε στο τσιμπουρ που εχει δημιουργησει τοσα προβληματα,δε ξεχναμε τα περσινα,τα οσα ειχε κανει,και δεν ανανεωσετε στο blanco που και 2 χρονιες πρωτος σκορερ ειναι,και περυσι πρωτος σκορερ της ομαδας ηταν,και ας επαιζε δεξι χαφ,θα γινει χαμος πραγματικα,δηλαδη δινουμε καλο συμβολαιο στον παικτη που εχει προκαλεσει τοσα προβληματα με τη συμπεριφορα του και δεν ανανεωνουμε σε ενα παικτη που ειναι αψογος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επαγγελματιας,που δε μιλαει ποτε και ειναι και killer,ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ,αυτο το μηνυμα θελετε να περασετε στην ομαδα?ανανεωνουμε στους περιεργους που δημιουργουν προβληματα και οχι στους παικτες που ειναι ενταξει και εχουν προσφερει πολλα στην ομαδα?Κυριε ΠΑΠΠΑ(αδαμιδη)ανανεωστε το συμβολαιο του blanco ΧΘΕΣ.
Κατι βρωμαει αδελφια,προτεινεις σε τζεμπουρ ανανεωση και με δεδομενο οτι εχεις και λυμπε και χτυπας και βελιο ο λυμπε δεν καθετε παγκο ο τζεμπουρ αν δεχτει την προταση με τοσα λεφτα χλωμο για παγκιτης αρα πιος μενει ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!
Δυστυχώς η λύσσα για απόκτηση του Βέλλιου ίσως είναι ένδειξη ότι ο Μπλάνκο είναι κοντά στην έξοδο. Προφανώς μια τέτοια πώληση, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας δείχνει μικρομάγαζο επαρχίας (Κομπότης style). Ελπίζω να μην αληθεύει ή τουλάχιστον να είναι πολλά τα λεφτά και να επενδυθούν στην ομάδα (δεξί μπακ, ακραίος χαφ). Φοβάμαι όμως ότι θα πουληθεί όσο -όσο, θα αντικατασταθεί από το Βέλλιο ή κάποια άλλη φτηνή λύση (Οι αρχικές ιδέες για αντικατάσταση από... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τσέζαρεκ ή Κάμπορα πέταξαν) και τα ρέστα θα μείνουν στην τσέπη (όπως πέρυσι). Αυτές της μπαρούφες ότι πέρυσι η ομάδα μπήκε μέσα τις ακούω βερεσέ. Είναι προφανώς ψέμματα. Απλά μίκρυναν την ομάδα και έκλεισαν χασούρες προηγουμένων ετών. Τελικά μάλλον αυτό πάει να γίνει και φέτος. Ο Μπάπα Μπούπα φαίνεται ότι ήταν φωτοβολίδα για να κονομήσουν κανένα διαρκείας. Και βέβαια (αν είναι έτσι) θα αναιρέσω τα καλά λόγια που λέω προσφάτως για τον Αδαμίδη και θα ξαναρχίσω τα καντήλια. Μακάρι να κάνω λάθος.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑΥΜΑΣΑΝ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΔΥΔΙΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ. ΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕ 1.5 - 2 ΕΚΑΤ. ΑΝ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΠΑΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ (ΣΚΟΚΟ, ΜΠΛΑΝΚΟ, ΤΖΙΜΠΟΥΡ, ΣΑΧΑ) ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ 10-20 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΑΣΙΑΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ !!!!!!!!!!!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΑ..........ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!τωρα που ειναι και ο λυμπε εδω.......και θα ζωγραφιζουνε........
Τώρα εμένα γιατί κάτι μου λέει ότι θα ξεκινήσουμε τους επίσημους αγώνες χωρίς Μπλάνκο στην 11άδα; Και το χειρότερο χωρίς άξιο αντικαταστάτη του!
diagrapste ton den ton dinoume parte scocco