Η ΑΕΚ βρίσκεται καθοδόν για το Σίνδεϋ της Αυστραλίας. Η πτήση με την αποστολή του Δικεφάλου αναμένεται να προσγειωθεί στην πόλη της... όπερας στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος και οι οπαδοί της ΑΕΚ στην ομογένεια έχουν ξεσηκωθεί. Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι μετρούν τις ώρες αντίστροφα προκειμένου να... αποθεώσουν την ομάδα στο αεροδρόμιο. Η ORIGINAL Μελβούρνης κυρίως ετοιμάζεται να δώσει βροντερό «παρών», ενώ και από το Σίνδεϋ και από την πόλη Περθ, έχουν προγραμματιστεί εκδρομές για την ΑΕΚ.
Ήδη από τώρα τα παιδιά από την ORIGINAL Μελβούρνης έχουν ετοιμαστεί για το «καλωσόρισες ΑΕΚ» κάτι που φαίνεται και από τη φωτογραφία που κοσμεί το site της ΟRIGINAL. To σίγουρο είναι ότι οι παίκτες της Ενωσης θα ζήσουν μοναδικές στιγμές από τους Έλληνες ομογενείς φίλους της ΑΕΚ στην Αυστραλία, μόλις πατήσουν το πόδι τους στο αεροδρόμιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ipodohi 5 asterwn sto aerodromio tou Sydney paidia apo 300-400 atoma. H omada auti then ehei sinora.....H AEKARA einai pagosmio fenomeno......Arrostia megali, kai xeromaste sto Sydney pou tin moirazetai thn AEKARA sas me mas...... Sydney, Australia.
ORIGINAL ORIGINAL ORIGINAL 21
ευχαριστω πολυ παιδια για τα λινκς, ναι δκορινθος, αυτο εννουσα φιλε, να 'σαι καλα!
monaxa enwshs!!
η αφισα με τον Angus Young των AC/DC με τρελαινει...
Κλεινω τα ματια κι ονειρευομαι οτι ειμαι μαζι σας........Και καθε μου δακρυ μου πριν να χαθει απο το προσωπο μου,μου θυμιζει ποσο σ αγαπαω.....ΑΕΚ ORIGINAL 21(εκει στη ξενιτια μαθαινεις ν αγαπας αληθινα......)
AEK SAGAPW AEK EISAI MIA PAIKSE MPALA NA SE DOUN KAI STHN AUSTRALIA
αek21fc.blogspot.com STHRIXTE MAS...
parte kai auto to site http://users.tpg.com.au/cont21/
ΑΕΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΔΝΕΥ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ......
ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΞΕΝΙΤΙΑ. ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!
pws na mhn latrepseis ayto to lao k ayth thn omada! aekara adelfia k ola ta alla metria!
@Psilos035 Kalhspera file. Nomizw oti les auto to forum http://www.greeksoccer.com/forums/index.php?showtopic=235057921
Οι ηρωες να ναι καλά κι η ΑΕΚΑΡΑ να γ...α για τα παιδιά στην ξενιτιά!!! Αδερφια γερα.
Έλα μωρή αρρώστεια!!
kati oi diaithsies kati oi lamies kati to basket kati oi apithanopouloi uparxoun stigmes pou parakalaw na hmoun sthn xenitia kai na zousa tetoies stigmes pou tha zhsoun kai zoun ta paidia ekei...oi sugkiniseis ekei kapoies fores apeirws megaluteres! zhleuw paidiaaaa!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ! ΑΕΚ ΠΑΝΤΟΥ! ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΝΙΩΘΩ!!! ΥΓ: ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΕΤΣΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ (ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ ΤΟΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΑΕΚ ΝΤΑΟΥΝ ΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ; ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΕΝΝΟΩ...) ΑΣ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΕΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ.
aekara pantou!!!!!!!