Την αναβολή εκδίκασης της πολυϊδιοκτησίας μέχρι να ολοκληρωθεί το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, ζήτησε από την έδρα η πλευρά του ΠΑΟΚ.
Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης, είπε πως "υπάρχει το ζήτημα της προσωρινής διαταγής, θέλω να πιστεύω ότι θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Επίσης, θα ήταν προτιμότερο να ακολουθήσει η διαδικασία τον αγώνα της Τούμπας. Ζητάω μια αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα".
Από την πλευρά του ο Τάκης Μπαλτάκος, που εκπροσωπεί, νομικά, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζήτησε επίσης την αναβολή της εκδίκασης μέχρι να ενημερωθεί σχετικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!