Η Ζενίτ, λίγο πριν το ντεμπούτο του Τσάβι Πασκουάλ, κέρδισε εκτός έδρας την Πάρμα με 84-82
Το πρώτο ημίχρονο δικαιολόγησε τους φόβους, αφού οι φιλοξενούμενοι έχαναν με 43-42 στην ανάπαυλα. Στην συνέχεια η Ζενίτ ανέβασε «στροφές», και πάτησε γκάζι, αλλά οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το ματς και το 80-80 του 39'έδωσε χαρακτήρα θρίλερ στην αναμέτρηση. Τελικά, ο Ουίλ Τόμας έδωσε την λύση στο τέλος και με εύστοχο λέι-απ έδωσε στην ομάδα του την έβδομη νίκη της σε σύνολο 17 αγώνων στην VTB League.
Ο Όστιν Χόλινς ήταν εξαιρετικός από την πλευρά των νικητών με 15 πόντους, ενώ καλοί ήταν επίσης οι Ντμίτρι Κβοστόφ (14 πόντοι, 6 ασίστ), Γκουστάβο Αγιόν (11 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και Τόμας (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!